| AvalohAlyn a întrebat:

Dau bacalaureatul in 2017, cand ar trebui sa ma apuc de invatat serios,intens si cam cate ore pe zi,ziceti voi?
Ma gandesc ca daca ma apuc acum o sa uit unele informatii pana la bacalaureat ca mi s-a mai intamplat. ma ajuta mai mult sa am informatiile mai"proaspete" in minte Voi cand ati inceput sa invatati intens pentru bac si ce sfaturi imi dati?
Dau la Romana, Istorie si probabil geografie sau o stiinta socio umana(logica, socio, filosofie etc).
Ce metode eficiente de invatare ati folosit?
Deja mi-am luat niste culegeri pentru bac.

Răspuns Câştigător
| J0B0MAT a răspuns:

În 2017?
Eu de ce ştiam că eşti a 12 a?
În fine, eu cred că ai putea să te apuci la vară, o să ai mai mult timp, nu o să fii aşa stresat. Fă exerciţii din culegerile alea, chiar dacă nu ai multe idei, te chinui să scrii ceva, iar în timp o să îţi fie mai uşor.
Eu am făcut exerciţii, teste, dar din al doilea semestru. Dacă mă apucam mai devreme luam note mai mari.

4 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Eu unul am invatat in clasa a 12-a happy si am luat 10 la mate laughing.
Ai destul timp atunci. Daca te apuci si o iei pe capitole sigur o sa te ajute.

Răspuns utilizator avertizat
| Cameliapantiru a răspuns:

Eu m-am apucat de invatat serios pentru BAC in vacanta de vara dintre clasa a X-a si a XI-a, spre sfarsitul vacantei, mai exact.
Insa, si inainte de asta ma pregatisem serios la materiile de examen, invatasem lectie de lectie, scrisesem tema de tema si citisem toate cartile din bibliografia obligatorie, dar si optionala pentru toti anii de liceu.
Am invatat zilnic, cat de mult am putut, am lucrat sute de modele si de subiecte la fiecare materie si am recapitulat, periodic, toata teoria, pe tot parcursul celor doi ani de studiu intensive (a XI-a si a XII-a).
Meditatii am facut doar in clasa a XII-a, doar la matematica, pentru a-mi lamuri unele neclaritati. Si dupa fiecare meditatie, cand ajungeam acasa, reluam toate exercitiile si probelemele rezolvate impreuna cu profesorul si mai lucram alte cateva de acelasi tip, recomandate de el sau alese de mine, de prin culegerile de BAC.
A fost foarte multa munca, dar imi si placea mult ce faceam si am avut si o mare multumire, cand am obtinut o medie generala de 10, 00 la BAC.