Gandeste-te si la ce facultate urmeaza sa dai dupa Bac. Da la bac aceiasi materie care o sa ti se ceara si la admitere in facultate.
Nu cred ca este absurda, avand in vedere ca oricine a dat bacul la una dintre aceste materii stie cel mai bine care este mai grea. eu intr-a 8a m-am luat dupa mine si am dat la istorie, si am luat nota mai mica decat cei de la geografie.
Sunt de acord, la bio e foarte mult de invatat, iar eu nu le am cu tocitu. pot doar sa invat logic. eu ma gandeam la fizica, o fi greu?
Dai bacul la disciplina pe care o stapanesti tu cel mai bine.
Aceasta intrebare este cam absurda, nu trebuie sa-ti spuna cineva ce trebuie sa faci, tu stii cel mai bine.
Si eu am terminat stiintele ale naturii acum 2 ani! Am dat bac-ul la biologie(cls a9a si a10a). Intr-adevar e de invatat, mai ales ca eu am facut parte din prima promotie in care s-au afisat cele 100 de subiecte, iar subiectele au fost mai detaliate.La fizica nu te sfatuiesc sa dai.se iau notele cele mai mici, iar la chimie ai mult de lucrat(acum depinde si daca iti place chimia. mie nu mi-a placut deloc). Eu daca as da bac-ul iar l-as da tot la biologie.si daca inveti chiar o sa iei nota mare.Eu am luat 9, 10 si m-am apucat de invatat in martie.cu 4luni inainte de bac.Si tot sincer iti zic sa dai bac-ul la sport... un 10 e bun venit oricand! Eu am dat bac-ul la istorie pentru proba optionala...si imi pare rau.am luat nota mica pentru ca nu am apucat sa invat toata materia! Acum tu esti singura sa hotarasti. tu stii cel mai bine! O sa fie bine, ai sa vezi!
Si eu sunt la stiinte ale naturii si dau bacul in anul acesta.eu am ales sa dau bacul din biologie deoarece mie la inceput mi s-a parut mai usor dar nu e asa, la biologie trebuie sa inveti mai mlt dupa parerea mea. acum regret ca nu am vrut de la bun inceput sa dau din chimie deoarece la chimie dupa parerea mea e mai usor.eu am fugit de chimie ca ma tot gandeam ca daca nimeresc o problema pe care nu stiu cum sa o fac nu scriu nimic dar macar la biologie orice miar pica stiu ca pot spune ceva.in fine oricum nu mai imi pot schimba optiunea ca mai este foarte putin pana la bac
Eu unul as da la Fizica, spun asta fiindca, cu chimia nu ma descurc prea bine iar la biologie e si ceva de invatat
BV ca ai dat la fizica.Cat ai luat?
Eu abia din toamna incep liceul dar sunt f hotarat de acul ca dau la fizica...m-am uitat pe subiecte si la primele parti cu cunostintele de acum puteam sa fac alea...e f. simplu
Curiosul999 întreabă: