| InsertJokeHere a întrebat:

Dau funda celei mai bune continuari!happy
Ana merge la scoala si da nas in nas cu un hot...

Răspuns Câştigător
| MaTrIx8378 a răspuns:

Ana merge la scoala si da nas in nas cu un hot, Ana continua plimbarea, si hotu o intreaba, incotro mergi draga, la scoala bre, dar tu ce faci pe aici, ma tin dupa tine laughing bla bla, compusa

9 răspunsuri:
| Danyelusha a răspuns:

Care o ameninta sa ii dea toti banii pe care ii are ca daca nu o fura. Ea speriata a scos toata alocatia ei pe o luna si apoi a ramas pe loc. Hotul a inceput sa fuga, dar ea a inceput sa strige si atunci, cativa oameni l-au prins pe hot. Ei au chemat politia care a luat toti bani furati de la acel hot. Ana si-a primit bai inapoi si a fost felicitata de politisti ca a dat dovada de curaj si nu a fugit asa cum fac altii. Pe langa ea, au mai fost si alti oameni care si-au primit banii inapoi.
Ana si-a continuat drumul spre scolala, cand dint-o data a vazut un catel care trecea drumul si pe care era sa il calce o masina. Ea a salvat catelul si l-a hranit cu pachetul pe care il avea ea pentru scoala.
Ana se dovedea a fi o fata foarte buna, din moment ce a ajutat si o batrana sa treaca strada. Ea a ajuns la scoala si a fost o zi buna pentru ea pentru ca s-a dovedit ca a luat note mari si profesorii au felicitat-o.
A a plecat spre casa cand a vazut ca din buzunarul unui om au picat niste bani. Ea a strigat dupa acel om si i-a inapoiat bani, dar acel om i-a dat si ei om mica recompensa pentru ajutorul de care a avut parte.
Cand Ana a ajuns acasa si i-au povestit parintilor ei ziua plibna pe care a avut-o, ei au fost mandrii de ea si au rasplatit-o cu un calculator nou.

Sper ca ti-am fost de ajutorwinking

| DaianaDiana a răspuns:

Dog,

| Amelya02 a răspuns:

Scund si supraponderal care incerca sa fure un contrabas happy

| C8PILUcool a răspuns:

Nasu

| C8PILUcool a răspuns:

Ana merge la scoala si da nas in nas cu nasu hotu nasului.

| sWeety3 a răspuns:

Ana,speriata fara sa stie cum sa reactioneze a fugit.hotul a luat-o pe urmele ei si pana la urma a prins-o.aunci ana, speriata fara sa stie ce ar putea urma, a vazut masina tatalui sau si a inceput sa strige.hotul a luat-o la fuga, iar tatal grijuliu a luat-o pe ana in brate si i-a spus ca totul o sa fie bineatunci ana si tatal sau au mers la politie si toti politistii au luat-o pe urma hotului.l-au gasit si atunci ana si tatal sau si-au dat seama cat de importanta este iubirea asa ca s-au pretuit mai mult. sper ca te-am ajutat. funda?

| TuDoR07 a răspuns:

Hotul: Dami orice ai de valoare sau te impusc!
Ana:te rog nu ma impusca!
hotul:da-mi acum!
Ana incepe usor usor sa isi ridice fusa.
hotul:ce faci?
ANA:pai nu am nimic de valoare la mine in afara de virginitatea...
hotul:ooo perfect!
hotul:ai si prezervative ca nu vreau sa te vad bortoasa...
Ana:hai sa incepemmmm>>

| OanaGY a răspuns (pentru TuDoR07):

Eu cred ca el vorbea serios. nu vi tu cu prezervativele tale. si alte chestii