Da eu o urasc... da eu nu dau doi bani pe scoala, mai am 2 ani si scap de liceu. Clasa noastra e de gasca, avem vreo 2-3 tocilare in rest cool. Nu dam 2 bani pe teme si pe profi. Caterinca la putere!
Baga-ti ceva in ea de scoala ca treci tu, sanatos sa fii.
Tot asa soro, sunt cu tine. Urasc scoala, o detest, la ce dracu ne trebuie atata materie si atatea cunostinte
Asa si eu... stau stresat toata vacanta asta ca incepe scoala Am profi si colegi buni dar o urasc! Nu-mi tihneste nici and ma duc undeva vacanta asta.nu ma pot relaxa! nu stiu ce-i de facut.
Daca asta este problema ta ( nu-ti plac profesorii) te-as sfatui sa vorbesti cu parintii tai despre o posibila mutare de la scoala. Sau daca nu, spune-le parintilor tai punctul tau de vedere si poate vor putea sa te ajute in vreun fel. Nimeni nu ar trebui a urasca scoala avand in vedere faptul ca acolo inveti si acolo se formeaza probabil cele mai stranse legaturi se prietenie. Ganreste-te ca anul acesta incepi anatomia si poate scoala o sa-ti priasca mai mult.
Nici mie nu`mi place, dar ce sa faci esti obligat.Pe cat nu`ti place pe atat iti si trebuie catusi de putina.ADica TEorema lu pitagora da ce voi avea curte sau camere in forma de triunghi sa fim seriosi.Cred ca matematicienii nu au avut femei de se axau asa mult pe invatat. Daca un profesor sau un elev silitor m`ar injura daca ar vedeam asta.. Pna la urma ce sa faci trebuie si carte dar ai timp si de distracii, baieti(fete), bautura si manele. Pan la urma si pan` la coada scoala e si buna si nebuna.Asta cred tu?
Buna!
Nu esti singurul copil nevoit sa mearga la scoala.Si eu intru intr-a 8-a si cu greu am reusit anul asta sa strabat un an intreg plin de teme, teste, ascultari...insa cu bunavointa vei reusi.Nu lua scoala drept cel mai mare cosmar al vietii, caci asa ti se va parea din ce in ce mai grea.Bafta!
Kesha...sunt de parere cu tine! Eu.sincer era sa ma omor pentru ca Profa mea de Desen a aruncat apa pe mine si prin clasa deci sunt nebuni! dai fundita?:X
Aww:-s
nu te mai gandi asa de mult la scoala stiu ca na nici mie nu imi place dar uneori la scoala e chiar tare adica la unele ore cand razi si nu stiu ce si cand e scoala stiu ca toti ies afara in vacante toti pleaca si na.si eu acum trec a 7 si nici eu nu credeam ca o sa trec dar am trecuto si nu stau tot timpu si ma gandesc la ea totusi ca de la un timp am slabit la scoala dar in timpu scoli cand incepe o sa ma gandesc atunci 'la scoala' asa baremi in vacanta sa stau linistita ^-^
Alti sase ani? Stai ca urmeaza si facultatea. Oricum, sunt cu un an mai mare ca tine si pot sa-ti spun sa te bucuri ca e abia 1 iulie, mai este mult timp, au trecut abia 2 saptamani! Si daca sunt atatea probleme cu scoala, de ce nu le zici parintilor tai sa te mute la alta scoala? Si apropo de uitat ce ai invatat, eu imi pastrez peste vara caietele de clasa la romana si matematica, si cand incepe septembrie incep sa ma mai uit prin ele...plus ca eu la matematica am vreo 20 de teste de facut in vacanta scoalara(teste dinalea de 2 ore) si trebuie sa le fac pe foaie alba si sa pun intr-un dosar, pe care trebuie sa-l aduc la inceputul anului ca sa-l corecteze si sa ne puna note .Nu ma incanta deloc ideea.Dar e ok. Sper sa ai o vara frumoasa si sa profiti de ea, sa te distrezi.Tu gandeste-te ca si la anul o sa mai ai o vacanta, si peste 2 ani...deci ai ce astepta in timpul scolii:vacanta! .
Succes!
Bravo!
Felicitari.
Eu zic sa va scoatei dosarele de la scoala.
Ar fi bine si pentru voi (o sa fiti in vacanta forever) si in special ar fi bine pentru profesori (sa ai o clasa unde sa predai la copchii care chiar isi doresc sa invete si vin din placere la scoala este un LUX).
Sa va luati de mana cu toti incultii si sa sparjeti seminte in spate la blocuri sipe scarile de la catedrale.
Felicitari ca va da incultura afara din viata normala si va face sa fiti mai cul.
Da serios amu: sa a scoatei dosarele de la scoli, ca nu este bine sa mergeti fortati la scoala,
Nu ii mai cul sa ai un viitor ca maturator pe strada?
Eu zic sa nu mai urasti atat de mult scoala ca o sa-ti para rau mai tarziu; stiu ca ai mai auzit ce iti spun eu, si mie mi-au spus altii la randul meu, insa chiar asa e. Daca nu iti place sa inveti acum sau macar sa depui un efort, vei avea mari probleme pe viitor.Acum depinde si ce iti doresti de la viata, dar te asigur ca aceasta nu este atat de usoara cum pare cand stai acasa pe banii parintilor.Mai tarziu, cand te vei maturiza cu adevarat, vei fi de acord cu mine si va fi cam tarziu Daca ti se pare ca profesorii nu sunt interesati decat de salariu si nu iti plac nici colegii, cel mai bine ar fi sa te muti. Crede-ma, deciziile pe care le iei acum conteaza cel mai mult pentru viitorul tau.Muta-te la alta scoala, incearca sa fii cat mai atenta la ore, sa iti faci temele la timp...si iti va ramane si pentru distractie!sper ca te-am ajutat
@sandrita90 : tu nu ai nevoie de oameni care sa iti faca curat pe acasa, oameni care sa mature strazile, sa curete prin parcuri si de gunoieri?
Daca copchii astia nu vor sa invete sa isi faca un viitor ii fix problema lor, ca oricum nu o sa asculte ca in viata este nevoie de educatie ca sa ajungi sa faci ceva, sa ai loc de munca si un salariu pentru care o sa se merite ca ai tras de scoala.
@ kesha : vorbeste cu ai tai sa iti scoata dosaru de la scoala.
In general nu va place la scoala pentru ca sunteti prea K00L sau pre jmenari (sau cum so scrie). Nu va dati silinta nici sa invatati sa va scrieti numele corect dar aveti pretentia din partea profesorilor sa va dam note mari.
Si apropo tu nici macar nu sti ce salar de mizerie are un profesor care vine si isi freaca nervii la scoala cu niste plozi care nu vor sa invete, nu is atenti la ora, nu au respect fata de profesor si asa mai departe. Profesor nu te faci pentru salar, ii o meserie care o faic de placere (pacat ca la noi in tara nu se pune accesnt pe asa ceva).
Din partea mea nu mai mergeti la scoala, ne putem lipsi de elevi ca si voi.
Vacanta placuta