Probabil exista o conexiune daca iti plac poeziile lui. Eu una nu sunt innebunita dar pot sa-ti spun ca Luceafarul m-a impresionat, mi-a ajuns la suflet. De cate ori l-am citit simteam asa ceva profund. Il stiam aproape pe de rost. Deci e posibil sa fii asa pentru ca in ziua de 15 te gandesti la poeziile lui si la Eminescu destul de mult si la finalul zilei esti melancolica, nu chiar deprimata. E bine ca mai sunt oameni in ziua de azi care ii poarta in suflet pe marii nostri poeti.
Mihai eminescu e un mare poet! dar sa fie alaturi de tine? ...nu prea cred! poate esti tu prea atasata de poeziile lui, si subconstientul tau reactioneaza intr-un anumit fel in ziua mortii lui!
Nu.inafara de faptul ca am avut simulare de examen ieri (15) si am avut emotii am fost Ok. Nu deprimata sau ce zici tu. Poate ti se pare doar. Simti asta din ceva motiv si te gandesti ca e vorba de Eminescu. Nu prea are ce legatura sa fie.numai daca nu cumva iti pare rau pentru el? Habar nu am... dar s ate vegheze din ceruri? Nah nu stiu ce sa zic Eu nu-s cu de astea. Funda?
Lucaaragiale23 întreabă:
Adi1987 întreabă: