Pentru ca e tare greu sa incepi un drum nou, mai multi profesori, alt mod de predare, alt fel de a invata... nu mai spun ca acum inveti dupa amiaza si trebuie sa-ti structurezi altfel timpul liber E greu dar o sa te obisnuiesti
Cum poti sa zici ca a 5a este grea? A 5a este un nou inceput cu materie usoara si placuta. A7a si a8a sunt putin mai dificile dar a5a si a6a au fost f usoare.
E greu pentru ca schimbi totul
pastrezi colegii, dar se schimba, modul de predare
ai cate un profesor la fiecare materie, nu mai este dna invatatoare care sa ti asigure continuitate...
de asta e greu
mai vorbim in partea a doua a anului scolar!
Nu e deloc grea clasa a 5-a! Fi atent la ce spune profesorul, invata si va fi totul ok!
Toate clasele sunt din ce in ce mai grele pentru ca inveti lucruri noi!
Greu iti este sa te obisnuiesti cu profesorii la fiecare materie, dar dupa te vei obisnui! Toti am trecut prin asta si nu am crapat!
Clasa a 5a nu e grea deloc. Poate la inceput, cand faci cunostinta cu profesorii, aaa, si o sa iei note, n-o sa mai iei FB, B etc o sa vezi c-o sa obisnuiesti cu asta, si lectiile sunt foarte simple.Peste mai mult timp o sa zici "vreau inapoi in clasa a 5a!" asa ca nu te mai plange si invata
A 5 a? Eu acum sunt a 6 a si vreau inapoi in a 5 a. Dar nici acum nu mi-se pare greu. Cei drept eu si am invatat si invat in continuare si scoala este pe primul loc. Si asta iti recomand si tie. Sa pui mana pe carte sa lasi joaca si ai sa vezi ca va fi usor.
Succes !
E ff usoara... tb sa te obisnuiesti... a 7a e grea eu am inceput cu 6, 8 si 9 deci mi se pare greu de la inceput. dar totusi ma descurc...incearca sa te acomodezi cu programul poate e prea aglomerat...incearca si u ceva, o schimbare...caci nu va mai fi k in 1-4... e mai greu si totusi conteaza cum te descurci in a 5a caci atunci toti isi dau deama cum esti...deci fii descurcaret si vei vedea k nu va fi greu:d... mia mi s-a parut ffffff usoara... ei... e putin ca cl1. dar e super.esti un fel de boboc
Clasa a 5 a nu este grea deloc
Se bazeaza pe informatiile din clasele 1-4
Eu sunt a 7 a si nu este nimic greu cand te distrezi totul e usor.