| Mihaela_3187 a întrebat:

De ce babele scuzati de expresie dar mereu cand intra in troleu vb urit cu noi cei mai mici urit si ne cer locul vazind ca avem bagaje in mina, si de ce barbatii se uita la fundul domnitelor in troleu si mai ales scuipa pe jos?

Răspuns Câştigător
| LoveAgain a răspuns:

Eee oricat de rai ar fi batranii eu cred ca tipa si asa ca poate te cred un copil rau si vrea sa te faca unul mai bun si normal ca e bine sa cedezi locul oricat de greu ti-ar fi in primul rand din stima pentru Dumnezeu si in plus daca vrei sa primesti bunatate daruieste bunatate!winking

3 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Primul lucru invatat la scoala, a fost sa cedez locul persoanelor in virsta indiferent de sex.cu fundurile... daca fusta,rochia,pantalonul,strch,este mulat,de multe ori nu se vad nici bikini, pants, te mai uiti!

| MistiqueAngeL a răspuns:

Hm... ''babele'', la tineretea lor copiii se comportau altfel, adica nu se drogau, nu se imbracau asa, nu erau emo si chestii de genu', iar acum chiar daca nu toti sunt asa ele ii considera. Si barbatii... e din instinct sa se uite la fundul femeilor, fetelor etc, si faza cu scuipatul pe jos chiar nici eu nu o intelegstraight face. Cred ca e tipic masculin.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca femeile poarta pantaloni mulati asta inseamna ca isi etaleaza formele si se mai intreaba de ce barbatii au devenit obsedati sexuali oare toata vina o au barbatii? daca voi femeile asta vreti asta primiti, asa ca imbracati-va adecvat si nu va mai intreba-ti de ce sunte-ti violate...