Pentu ca au fost niste oamni celebrii si au fost aplaudati toata viata lor! Au facut lumea sa zambeasca si sa rada!
Asa ca ei ii aplauda pentru tot binele care l-au facut in timpul vietii!
Cel putin eu asa cred!
Pai.eu cred ca vor sa le arate(chiar daca nu mai sunt printre noi)ca toata activitatea lor nu a ramas neapreciata de ei. oricum ii apreciem mai mult dupa ce nu mai sunt printre noi. sper ca te-am ajutat/.
Pt ca ei in viata lor au fost mereu aplaudati si cand merg pe ultimul drum e bine sa ii aplauzi pentru ultima data...eu asa stiu.:*
Este vorba numai despre persoane sincer admirate de marele public, de artisti in special, care la plecarea din aceasta lume primesc un ultim omagiu materializat in aplauze.Moda aplauzelor la inmormantari este relativ noua. Ea este considerata o impietate in fata durerii, daca ne referim la oamenii obisnuiti.La noi primele aplauze intr-o astfel de imprejurare au rasunat la inmormantarea printesei Diana transmisa de tv.Preluarea acestui gest s-a facut rapid.In general aplauzele au o ratiune psihica eliberatoare. Ele servesc la descarcarea de emotia pe care ti-o da spectacolul.Adesea sunt un gest spontan.
Este vorba numai despre persoane sincer admirate de marele public, de artisti in special, care la plecarea din aceasta lume primesc un ultim omagiu materializat in aplauze.Moda aplauzelor la inmormantari este relativ noua. Ea este considerata o impietate in fata durerii, daca ne referim la oamenii obisnuiti.La noi primele aplauze intr-o astfel de imprejurare au rasunat la inmormantarea printesei Diana transmisa de tv.Preluarea acestui gest s-a facut rapid.In general aplauzele au o ratiune psihica eliberatoare. Ele servesc la descarcarea de emotia pe care ti-o da spectacolul.Adesea sunt un gest spontan. funda?
Adi1987 întreabă: