Asa mi se pintampa si mie. exista en cauze care sa iti provoace dureri de cap si ameteli.Majoritatea cazurilor sunt deoarece nu ai calciu in organism. Poti sa iei vitamine sau upastile care se dizolva in apa pentru a nu mai avea ameteli:*
Si mie mi s-a intamplat.Esti ametit/a.Nu e nimic grav fiecare ametim daca ne ridicam brusc.Am exp. stiu ce inseamna da asta-i
Salut. Si eu aveam ameteli, si celalalte senzatii pe care le'ai ai si tu, am fost la medic si mi s-a spus ca trebuie sa-mi fac analizele. Apoi am aflat ca sunt anemica
Simptomele care le descrii pot avea multe cauze. In general poate fi, o lipsa de calciu, o scadere a glicemiei sub 80 sau o circulatie periferica cerebrala proasta, anemie etc. Pentru a stabili exact cauza trebuie sa faci analiza exact in momentul in care te ia ameteala or asta nu se poate. Asa iti poti da seama daca a scazut glicemia sub valoarea normala de 80 dar daca banuiesti acest lucru ia imediat o inguritza de zahar si daca iti revi inseamna ca trebuie sa orientezi spre un dr. diabetolog sa te tina sub observatie o vreme. Tratamentele cu calciu sunt cunoscute insa exista un tratament naturist f eficient. Se ard pe ochiul de la aragaz patru cochilii de oua si apoi se amesteca cu doua lamai zdrobite (fara coaja si samburi) la care se adauga miere de albine dupa gust. Se ia cate o lingurita dimineata pe stomacul gol si se repeta tratamentul.
Pentru anemie se ia un ou proaspat, se amesteca cu o ligurita sau 2 dupa gust de miere de albine si se adauga 1 liguritza de vin rosu natural. Daca organismul permite se poate adauga un pahar intreg de vin rosu. Tratamentul dureaza 10 zile si este f eficient.
Curiosul999 întreabă: