Pentru ca relieful se preteaza mai bine la constructii. E mult mai simplu sa construiesti intr-o zona intinsa. Si gandeste-te cum ar fi sa faci o retea de alimentare cu apa si de canalizare printre stanci, sau la aprovizionarea zonei, la drumuri de acces.
Pentru ca zona de capie este cea mai frumoasa si bogata zona si pentru ca zona de campie este cea mai curata si sanatoasa.Eu asa am invatat la stiinte.
Funda?
Imi trebuie pentru giografie. ce ai scris tu nu prea are logica. cum ar suna sa zic ca cele mai multe orase sunt situate pe zona de campie pentru ca e frumoasa si sanatoas
Pentru ca relieful se preteaza mai bine la constructii. E mult mai simplu sa construiesti intr-o zona intinsa. Si gandeste-te cum ar fi sa faci o retea de alimentare cu apa si de canalizare printre stanci, sau la aprovizionarea zonei, la drumuri de acces.
DOarece la munte sunt muntii si nu pot sa isi puna fundatia locuiintei acolo. La campie e terenul drept. ai inteles?
Mi s-a mai spus asta, o sa incep sa cred
Te-ai grabit cu funda, poate primeai si raspunsuri mai "funda"mentate
Kali vad ca mi-ai mai scris ceva dar nu pot vedea imi trimiti prin mesaj la profilul meu ce ai scris?
papucicu întreabă: