| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a întrebat:

De ce copii de la dansuri(cei din scoala sau nu) cand merg la o serbare/eveniment important(sau la dansuri) se imbraca in haine de rromi si ii imita? Adica cui ii place asa ceva? Mie mi-ar displacea total si m-as fi carat acasa de acolo. Peste tot unde ma uit, chiar si pe hi5 vad copii care se imbraca specific acelei minoritati. Voi ati merge la asa un eveniment?

Răspuns Câştigător
| Ralucutza a răspuns:

Pai... si eu am dansat dansuri tiganesti. De ce? In primul rand pentru ca imi plac. Apoi, am vrut sa subliniem ca rromi nu sunt neaparat fiinte hoate sau ceva de genul asta, exista si rromi invatati si educati. sincera sa fiu, avem si noi atatia romani cu care nu ne mandrim, nu trebuie sa ne consideram superiori rromilor. Trateaza-i cu ceva mai multa indulgentahappy

2 răspunsuri:
| VivianKorea a răspuns:

HMM pentru ca si ei sunt rromi de asta! funda?

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT explică:

VivianKorea scuza-ma dar eu nu dau funda pe degeaba. Am pus o intrebare lunga si cred ca merit un raspuns mai lung de 1 rand, nu crezi? Si copii romani am vazut ca se imbraca ca rromii. Am zis ca am vazut pe hi5 copii romani imbracati in haine specifice rromilor la diverse evenimente in care dansau pe scena fiindca asta fac ei,sunt la dansuri populae si danseaza. Dar asta nu inteleg eu,de ce se imbraca ca rromii si le imita dansurile. Nu crezi ca le facem prea multa reclama pozitiva, pe cand ei ne fac reclama negativa, pe oriunde merg in lume? P.s sau sfat sau plz intelegeti odata: Mai scoteti-va chestia asta cu *funda* la urma raspunsurilor fiindca aveti mai multe sanse sa luati stupid si nefolositor dand funda altcuiva care nu are acest mesaj la urma. Funda se ia pe merit nu pe cersit. Scz ca ai picat tu prima dar deja e deranjant.