Dar camerele de gazare nu va spun nimic, experietele facute pe cei din lagare, copii omorati, etc., acesta poate fi considerat om sanatos...
Mai ideea e k A FOST si nu mai ESTE...deci... ...hmmm...
mai lumea nu prea il vorbeste de bine, ...deci...habar nu am... orice om are calitatile lui deci refuz sa cred ca era atat de nenorocit!
Auzi raspuns...parintii l-au maltratat cand era mic Trezireaaaa Hitler a fost orfan. Daca ati fi avut copilaria lui care a fost inimaginabil de grea nu va dati seama ca el nu are ce platii pentru ce a facut el mai intai a platit prin copilaria pe care a avut-o. A platit inainte si nu cred ca a fost un nenorocit si din contra nu s-a ocupat singur de toata treaba asta au fost si altii dar el personal este personajul meu favorit din intreaga istorie respect pentru el si evreii trebuiau sa plateasca candva pentru. tot ce au facut au fost primii care l-au trdat pe Iisus Hristos
Pai daca e dupa ce spune gabrielandrei, crestinii ar trebui sa le fie recunoscatori evreilor fiindca nu l-au pus pe cruce pe barabas, si in felul asta a aparut curentul crestin ...sau mai stam o secunda sa reflectionam asupra la ce postam?
Mamamar tu poate ca vorbeai altfel daca ai fi fost tarat in vreun lagar pentru simplul fapt ca esti rus sau tigan sau homosexual. dar nu te/ar fi auzit nimeni pentru ca pe atunci lumea era plina de oameni ca tine. oameni care au fost surzi la strigatele a milioane de oameni. unii erau evrei, altii erau crestini si pentru ca aveau nume evreiesc au fost gazati, infometatti pusi la munca silnica si furati de orice bun.omul ala extraordinar al tau, in afara de faptul ca i/a privat de orice drept, le/a furat casele, avuturile, contributiile la stat, pensiile, asigurarile, pravaliile samd.numai un ignorant poate sa cheme genial pe unul care ciordea aurul din gura mortilor.nu exista oameni rai? uita/te /n oglinda!
Oricum avea ceva probleme... in unele inregistrari in care el participa la unele manifestatii publice se legana la propriu, dar aceste montaje au fost taiate la vremea respectiva.
Baa, nenorociti si dobitoci sunteti voi.Hitler a fost un geniu( ii ura pe evrei cum uraste toata lumea pe rromi). Aveti grija pe cine faceti nenorocit.Heil Hitler.Mein Fuhrer!
Intra aici si veZi ceva videoclipuri cu hitler(http://www.youtube.com/user/dany72572?feature=mhum)
Hitler a fost cam bulangiu, un tzaran frustrat si naspet.
A fost un c... t cu o mustata penibila si cu o freza si mai penala.
A fost un impotent cu un singur c...
A fost un obsedat sexual ce le supunea pe gagicile lor ...de ex. Geli Raubal [ nepoata ] sau Eva, la perversiuni sexuale, si le aducea in pragul sinuciderii.
A fost un crizat ce avea orgasm in timpul discursului.
A fost un dobitoc pe care il idolizeaza toti retardatii;]
Cu siguranta parintii l-au batut cand erau mic, iar copiii de la gradi radeau de el. Sau a fost ruda cu Ala Cu Cornitze. Stanepot, ceva. Nu stiu cum poate altfel un om sanatos sa fie asa de nenorocit!
Hitler nu a fost deloc "nenorocit". Nu exista oameni buni sau rai. Exista oameni cu anumite orientari si altii cu altele. Hitler a fost, dupa parerea mea, un om extraordinar. A reusit sa convinga o tara intreaga, fara prea multe omoruri, sa il faca cancelar, iar apoi sa il asculte orbeste. Eu cred ca numai un om genial putea face asta. Apoi cu evreii... Ei au fost cei care l-au pus pe Iisus pe Cruce. Deci cam si-o meritau si ei. Atunci crucea era un mod josnic de a omora pe cineva, asa si lagarele.
Oricine crede ca Hitler a fost un om rau, are o viziune mult prea simplista a binelui si raului.
Daca ne luam dupa cat rau a facut (omorat oameni/distrus tari/marcat in mod negativ viitorul catorva generatii), Hitler a fost un pui in comparatie cu Stalin/Napoleon/PolPot. Singurul lucru pe care l-a facut Hitler, pe care ceilalti nu l-au facut, a fost ca a persecutat evrei... Ura pentru evrei a existat din totdeauna in randul crestinilor/musulmanilor. Evreii ar trebui sa ii fie recunoscatori lui Hitler intr-o mica masura, pentru ca daca nu era el, evreii nu ar fi avut acum un stat al lor, de asemenea, sub umbra atrocitatilor impotriva evreilor ce au fost, evreii au putut evita orice discriminare in ultimii 60 de ani...
Sincer? Pentru ca a pierdut razboiul. Dreptatea este intotdeauna de partea invingatorilor: daca Germania ar fi reusit sa castige razboiul nenorocitul ar fi fost Stalin, urmat indeaproape de Churchill si posibil si de Roosvelt.
Sau are cineva impresia ca in lagarele din Siberia s-a trait mai bine?
Avea motive intemeiate, iti dai seama ca nu faci de-am p... asa ceva, avea mania persecutiilor pe evrei, ii desconsidera... dc, ai sa zici, datorita faptului ca imprumutase bani de la ei inca inainte de inceperea razboiului si nu mai vroia sa ii returneze. Dar ca sa nu fiu rau, voi spune ca evreii au mecle de tradatori, de oameni fatarnici, mincinosi, hitler a trait unele chestii pe propria piele.Sunt multe de zis, istoria este de fapt povestea unuia, history(HIS+STORY)
Tin sa anunt ca cifra de 6 milioane de evrei ucisi in lagare, pana si istoricii evrei o pun sub semnul intrebarii. Voi nu va dati seama ca toate aceste reclame proaste ale lui Hitler sunt facute doar pentru. ai face pe oameni sa-l urasca datorita politicii rasiste pe care a duso?! Eu cred ca a fost cel mai mare om care a trait vreodata. Ganditiva doar ce bine ne era acum fara cioroii aia care ne imput tara.
Cu evreii nu a fost nenorocit isi meritau soarta deoarece au tradat Germania, oricat de evrei ar fi fost ei cum sa vanda ei Germania pentru o alta tara unde doar neamul evreiesc sa traiasca bine.
saidkique întreabă:
MasterGamer1995 întreabă: