I s-a interzis sa cunoasca insusi gustul vietii care are si bucurii si suferinte. Odata cunoscuta si insusita, viata inseamna si disparitie definitiva de pe fata pamantului.
Te rog, sa iei raspunsul meu ca o gluma nelalocul ei, dar asta mi-a venit in cap citind intrebarea. Nu mai avea sens sa-ti raspund si eu serios, avand in vedere raspunsurile documentate ce le-ai primit de la ceilalti utilizatori TPU. Inca o data mii se scuze.
Intresant aspect.Metaforic vorbind putea fi absolut orice nu neaparat un copac.Aici este vorba despre faptul ca Dumnezeu l-a pus la test pe om sa ii incerce credinta si el a esuat.Asa se intampla si azi.Si mai toti esuam cand e vorba sa ne fie probata credinta
Daca mancata cadea in pacat, murea, cadea in inselaciunea necuratului si asa a si facut.De aceea noi purtam pacatul stramosesc dar acesta se poate curata, cum? cu multra rugaciune, ascultare si informare in cele spirituale.Sunt multe lucruri de zis...
Fericiti cei saraci cu duhul ca a lor e Imparatia cerurilor - asta inseamna ca ceai care cred si nu cerceteaza ajung in Rai. Cunoasterea corupe dogmele religioase, fiind nerecomandata si chiar pedepsita de Biserica.
In primul rand nu numai lui Adam i s-a interzis sa se apropie de pomul cunoasterii, ci si Evei. Ba chiar ea a fost cea care a pacatui prima. Dumnezeu considera ca apropierea de acel pom ii ducea pe oameni in pacat asa cum s-a si intamplat.
Doar lui Adam(si Evei) i sa interzis? Haideti sa ne uitam la vietile noastre:ce ar putea reprezenta pomul cunostintei binelui si raului pentru mine?
Pomul cunostintei binelui si raului
acesta este numele pomului, dupa e simplu
Adam cunostea doar binele si daca manca din pom, ar fi conoscut si raul
so... lui Adam i sa interzis sa manance di acel pom pentru a nu cunoaste raul
pomul cunostintei binelui si raului, acesta este numele adevarat al pomului. Adam cunostea doar binele si daca ar fi muscat ar fi cumoscut si raul
OctavianDanielMaria întreabă:
dany1988122 întreabă: