| adinescu a întrebat:

De ce credeti in Dumnezeu? Si daca nu credeti, care sunt motivele?

22 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E noua intrebarea. Cum de nu s-a gandit nimeni la ea? Intai zi-ne tu, sa stiu daca ma iau de tine sau nu.

Răspuns utilizator avertizat
| Ben. a răspuns:

Cand erau macelariti 6 milioane de oameni pe unde era? sau cand o jumatate de milion de tootsie erau desfacuti in bucati chiar si in biserici? toate victimele din gulag cred ca l/au strigat inainte sa moara de frig, foame sau boli. unde era cand turcii i/au trecut prin shpanga pe armeni? e la film cand fanaticii musulmani se arunca in aer cu atatia nevinovati? pe 11 septembrie era in concediu? oameni buni! Dumnezeu e in voi!

| SweetCandy a răspuns:

Da cred, nu cred ca e cazul sa-mi justific raspunsul... pur si simplu cred...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista! motive?-ti-a raspuns primul! rolling on the floor

| cîrne a răspuns:

Nu esti primul intreaba asta. si eu cand eram la inceput pe site am pus-o sa ma bag in seama.revenind la intrebare, eu as vrea sa cred, dar nu ma lasa el. nu mi-a dat niciun motiv.multi spun ca sunt semne peste tot, insa nu stiu eu sa vad, sa caut.si caut, si ma uit, dar numai rautate e in jur. eu zic ca d-zeu este plasmuirea imaginatiei inaintasilor-inaintasilor nostri.gandeste-te si tu, la cat de limitati erau ei pe seama cui puteau pune, de exemplu ploaia, fulgerul sau chiar si animale salbatice de care trebuiau sa se apere.

| Silvia a răspuns:

Cred si gata.happy

| VladDu a răspuns:

Cred pentru ca pot.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost este si va fi.
Amin.

| Mwhahahaa a răspuns:

Cred in Dumnezeu pentru ca sunt sigura 100% ca exista si el ne protejeaza de raul din jurul nostrutongue

| just4fun_8801 a răspuns:

Pai motivele pentru care nu cred hmm...
a.nu cred in teorii gen abracadabra
b.biblia e un mijloc de manipulare in masa
c. mi se pare o prostie sa renunti la anumite placeri pentru acolo sus ar fi cineva care "te iubeste"

| christabell a răspuns:

Sunt atee.Dr.BenZona a raspuns si pentru mine la ce era mai important.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De asta cred in El:
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică. [Ioan 3 ]

| kathessa a răspuns:

Cred in Dumnezeu pentru ca exista. In tot!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai oameni buni voi il considerati pe Dnz dupa cum simbolic spune biblia(chipul si asemanarea noastra). Dar la o forma de energie v-ati gindit? Iar ca sa-ti raspund la intrebare nu cred logic, rational in el ci mai degraba il simt. Exista undeva in noi dar nu trebuie sa-l dam pe mina logicii caci "Intelepciunea lumii nebunie va fi"Deci nu este logica dar e pura energie care orice ati spune este creatoarea tuturor vazutelor si nevazutelor.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu cred.Mereu au fost aceste discutii pe TPU.Nu o sa mai repet intreaga povestehee hee
Dumnezeu exista. A fost langa noi mereu si inca mai este.Cine crede bine, cine nu asta ewinking
Fiecare crede ce vrea big grin

| venerra a răspuns:

Cam naiv sa gandesti ca viata si tot ce ne inconjoara a aterizat asa din senin... e clar ca exista un Creator, i belive in Him.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va rog argumentati raspunsurile nu spuneti ''eu cred .eu nu''. Che guevara eu vreau raspunsuri nu sa se ia lumea de minehappy

| adinescu explică:

Va rog argumentati raspunsurile nu scrieti"cred ...nu cred". Che guevara eu vreau raspunsuri nu sa se ia lumea de minehappy. Nebundupatine ai fost amuzantlaughing dar t rog mai da un raspuns

| adinescu explică:

Cei care dau raspunsuri scurte gen ''cred si gata'' sau altele ...asa e ca in subconstientul vostru cv va spune ca nu exista? dar vi e frica sa recunoasteti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred in Dumnezeu.si il rog sa ajute necredintei mele.sa devina credinta.am indoieli ca orice om fiindca sunt slab. si cred ca Dumnezeu ma iubeste si ma ajuta chiar si asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DUMNEZEU a fost este si va fi... eu cred pentru ca exista... deunde credeti ca vine toate bunatatile lumii? cei care nu cred sunt chiar naivi si nu stiu cum ii mai tine dumnezeu pe acest pamant. DA EXISTA DUMNEZEU.+AMIN+