A trecut ceva timp de cand am tratat problema asta si nu am la indemana nicio sursa de reimprospatare a memoriei. Sper sa imi aduc bine aminte. Raspuns pentru intrebarea ta: Pentru ca Hitler le-a promis marea cu sarea cetatenilor si, fiind un foarte bun orator, i-a convins. Pe langa problema saraciei, a mai atacat si alte probleme de ordin politic. A promis sa readuca gloria Germaniei de altadata. Perioada interbelica a fost una foarte grea, Germania era limitata de multe drepturi si beneficii, tratatele incheiate nu erau in favoarea sa fiind, evident, tara invinsa, iar poporul se pare ca si-a pus speranta in Adolf Hitler si in reformele pe care le promitea. A votat partidul sau, iar presedintele Paul von Hindenburg l-a numit cancelar. Presedintele moare in 1934, iar Hitler instaureaza un regim de teroare si preia puterea suprema in Germania. Cu alte cuvinte, lumea era saraca si dorea o schimbare. Au aparut nazistii, insa alegerea lor s-a dovedit una extrem de neinspirata.
Dupa marea criza Germania era saraca mai ales ca platea banii,desbagubiri dupa primul razboi mondial, cand hitler a venit la putere a facut ce nu a reusit nimeni somajul era la zero in deutschland, fiecare om avea un loc de munca, o casa, iar traiul in Germania era unul foarte bun, hitler a evitat razboiul de multe ori dar marile puteri au vrut razboi, evrei nu le-au primit nimeni, evrei aveau toate economile tarii asta e adevarul, nu a fost o solutie rea ca hitler a venit la putere din contra cu putin noroc castigau razboiul