| Victoria18 a întrebat:

De ce doar cei din Bucuresti au liber toata saptamana?

29 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Pentru ca doamna Primar n-are chef sa-si duca plozii la scoala!

| sabin89 a răspuns:

Gabriela Firea e femeie în toată firea, stie să gestioneze o perioadă de criză. happy

| Laura a răspuns:

Că doar în Bucureşti se putea hotărî o asemenea aberaţie.

| mihai69 a răspuns:

Pentru că au o primăriță tembelă care-și depășește atribuțiile din „fișa postului"!

| anonimg a răspuns:

E mai la tara si sunt nametii prea mari. laughing

| anonimg a răspuns:

Lucrul acesta tine de fiecare primarie in parte.
Dar daca ninsoarea este in toata tara, atunci lucrul ar fi trebuit sa fie national, nu regional, local. Dar este ceva de mirat in tara?

| alina2k18 a răspuns (pentru anonimg):

La Bucuresti a fost viscol, asta a fost problema... nu zapada in sine.

| J0B0MAT a răspuns:

Sunt mai jmecheri.

| alina2k18 a răspuns:

E naspa rau la Bucuresti vremea, de aia, trafic infernal, doar pe unde circula masinile e curatat, in rest zapada de 20-25cm, trotuare pline de zapada, statii de autobuz la fel si nu ar fi problema asta dar iti rupi picioarele ca gloaba laughing batrana dar imagineza-ti un copil de 7 ani...
Pe straduta unde e blocu meu nu s-a curatat, sunt doar urmele masinilor de trec, nu vrei sa iti imaginezi cat m-am chinuit sa merg 30 m - incaltata si echipata de mers la munte.
Pana luni or curata cat de cat... macar sa nu ne rupem dracu ceva...

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru alina2k18):

Da' pe voi va doare mina sa puneti minuta pe o lopata si sa curatati in jurul blocului? Asteptati sa vina armata sa va scoata din bloc?

| MihaiNicu23 a răspuns:

Pentru ca primarita din Bucuresti se gandeste la elevii din Bucuresti, dar si la cetatenii sai, spre deosebire de unii primari care nu gandesc asa, fiecare primar cu strategia sa pentru un nou mandat.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru MihaiNicu23):

Daca se gindea la cetateni rezolva traficul si avea grija de spitale, nu sifona bani prin n metode si dadea bani la catedrale. Tu ai habar despre ce vorbesti? T&rfa aia jegoasa a luat cu 250.000 EUR/bucata un lot de vreo 320 de autobuze pe care eu le pot luat MIINE cu 140.000 bucata, si desigur ca la cateva sute o sa primesc si un discount.

| anamariarot a răspuns:

În țările civilizate se merge la școală și pe o vreme mai „urâtă". Dacă era ca în județul Vrancea acum câțiva ani când era zăpada cât casa(la propriu), era de înțeles. Da, e frig, e zăpadă, dar chiar nu mi se pare ceva de speriat. Probabil se încearcă distragerea atenției de la problemele cu adevărat importante.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Elevii nu ar trebui sa se bucure. Ganditi-va ca, zilele pierdute trebuiesc recuperate.

| Victoria18 explică (pentru anonim_4396):

Nici anul trecut elevii din Bucuresti nu au recuperat saptamana libera.

| Nevroza a răspuns:

Pentru ca stau "in capitala"

| georgyanaaa a răspuns:

Nu numai bucuresteni si cei lanti de langa bucurest

| MelissaAdela a răspuns:

Gabriela Firea este ministrul munincipiului Bucuresti si nu poate decide ce se intampla cu elevii din alte judete.Totul ține de primării.
Nu inteleg de ce sunteti atat de frustrati
Tot S-E Romaniei se sfla sub cod portocaliu.
Daca tot va freaca atata pe suflet faptul ca cei din capitala stau acasa, luati-va scutire de la medicul de familie si stati si voi
Mare beliciune

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru MelissaAdela):

rolling on the floor beliciune, auzi si tu cuvant rolling on the floor.

| MelissaAdela a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Crede-ma ca m-am cam saturat de oameni isterici

| suntserios a răspuns (pentru MelissaAdela):

Ministrul municipiului? looool

| MelissaAdela a răspuns (pentru suntserios):

Primarul municipiului Bucuresti* Ho ca n-a luat nimeni foc daca am gresit un cuvant

| lmaoisme a răspuns (pentru MelissaAdela):

Da frate, m-am saturat de toti frustratii astia ca ''vai, esi stau in capitala si de aia stau acasa'' sau ''vai, Firea e proasta si vrea sa mai fie votata'' etc... Ba smecherilor veniti putin prin Bucuresti sa vedeti cum e si apoi comentati ca de ce stam noi acasa. Doar pentru ca primarul lor nu i-a lasat acasa, gata, acum suntem noi de vina ca noi stam acasa laughing)))) Mor cu internetul asta 2k18

| MelissaAdela a răspuns (pentru lmaoisme):

Prin atatia incuiati mintal am gasit si eu o persoana care este de acord cu mine laughing
Stai sa vezi cate persoane sunt revoltate pe Facebook laughing
Lasa frate ca si aia din alte regiuni au stat anul trecut acasa dar noi nu ne-am mai activat atata.
Sunt extrem de afectati incat n-au puterea sa treaca peste. Eu zic sa va tavaliti putin pe jos si va trece.

| ParradiSs a răspuns:

Greist, si dolju e liberbig grinD

| oykoj98 a răspuns:

De prosti

| pisicutaadorabila a răspuns:

Pentru ca Firea crede ca nu putem merge la scoala pe frigul asta...

Întrebări similare