Nu stiu... e o intrebare buna... poate pentru ca dragostea joaca rolul principal in viata noastra, ori ce ai spune pana la urma ajungem la dragoste, iubire; dintr-o privire se naste dragoste, dintr-un sarut se naste dragoste, din orice se poate naste dragost.Mereu aud am facut dragoste cu iubitul meu, mi se pare aiurea pentru ca dragostea nu se exprima doar prin sex, dragostea este o mangaiere, un sarut, o imbratisare, o privire.
Dar sa revenimdragostea joaca rolul principal in viata noastra...de acea este o tema priveligiata
Nu e. Era la romantiști. Cam atât. Și era așa pentru că n-aveau Play Station
Parerea mea este ca dragostea / iubirea este cel mai de pret dar pe care il poate primi cineva si odata cu pierderea ei, autorii dezvolta anumite sentimente in opera. Aceste sentimente sunt percepute mai usor de cititori cu o anumita pasiune si ii atrag.
Mda. gogu, cam despre ce crezi ca se scrie acum? despre jocurile SF de pe PS? parerea mea PERSONALA e ca dragostea, iubirea, tandretea etc nu mot fi exprimate decat prin cuvine alese, prin rima. nu e totuna daca spunem 1+1=2(sau noi 2) sau spunem eu+tine=un cumplu. in fine . incercam sa demonstrez ca prin matematica nu putem exprima iubire.
Nu stiu... poate e cineva sa ma contrazica.
Iubirea=versuri=cuvinte din suflet=trairi scrise sau rostite cu ajutorul unor slove fain aranjate care dau un cuvant aparte. de exemplu IUBIRE. ah nu, stati ca acum nu se mai prea foloseste. acum folosim ''lav''. anyway. iubirea clar e o tema privilegiata in literatura.si btw, ati observat ca mai toti poetii au ramas singuri? interesant, nu?
Si moartea la fel
In general cam toti artisti au scris despre aceste doua subiecte.Si e si normal.Chiar si noi antitalentele la literatura ne gandim la acesta si fiecare avem o opinie
anonim_4396 întreabă: