,,Ceea ce a legat Dumnezeu, omul sa nu dezlege" Si stii ziua aioa frumoasa in care te casatoresti, la biserica, sunteti legati de Dumnezeu. A iertat-o pe "prostituata" pentru ca a regretat din toata inima. Si Dumnezeu iarta orice daca regreti din inima si faci voia lui si il iubesti din suflet...N-ar trebui sa mai vorbesti asa prostii pe bune
Pentru "ca caile" Domnului sunt foarte incalcite. mai bine trezeste-te tu din visul ala frumos cu D-zeu, pari mai inteligent
De unde stii tu ce iarta Dumnezeu, nu e nimeni in masura sa vorbeasca asa ceva.
De unde stii tu pe cine iarta Dumnezeu? cine esti tu sa vorbesti asa de Dumnezeu?
Pentru ca odata ce ai hotarat sa te casatoreti, ii ''spui'' lui dumnezeu ca e totul pentru tine, si te leaga de el pentru totdeauna, iar cand tu divortezi, e ca si cum nu a insemnat nimic si iti incalci promisiunea mai ales.
Si de unde stii tu pe cine iarta Dumnezeu? Eu stiam ca unul dintre motivele divortului acceptate de biserica este infidelitatea.dar poate ma insel
Pentru ca la casatorie- la cununie, depui juramint, pe care divortind il incalci.
Uite ce e! De unde stii ca Dumnezeu nu iarta o persoana divortata? Dumnezeu te iarta cu conditia sa te schimbi si sa nu mai faci ce ai facut inainte! Sper sa gasesti calea cea buna! Daca vrei sfaturi trimite-mi un mesaj privat cu id-ul tau! Domnul sa aiba mila de tine si sa iti dai seama de drumul pe care trebuie sa il urmezi!
Pentru ca accea persoana a jurat in fata altarului ca nu va insela si ca va fi intotdeauna langa sot. Cred ca asa ceva nu am de unde sa stiu am doar 16 ani si nu m-am insurat dar accesta cred ca este raspunsul cel mai logic
Dumnezeu iarta! O persoana se poate mantui chiar si intr-o clipa, in ultima clipa a vietii lui daca regretul este foarte profund si sincer! Un om care merge in fiecare duminica la biserica si se spovedeste regulat, poate sa se piarda si sa devieze de pe acest drum! Doar sti ce spune Sfanta Carte un om care se caieste in ultima clipa se poate mantui daca o face cum trebuie
Binenteles intrebarea am pus-o pentru cei care au habar, nu pentru toti 'desteptii' care sunt paraleli cu lumea terestra.De unde ati aterizat numai voi stiti!
@marina draga si tuturor celorlalti care habar n-au despre ceea ce vorbesc, unei persoane i s-a intamplat sa mearga in Biserica unde preotul i-a spus ca nu poate fi iertata pentru ca nu a respectat juramantul facut in fata Domnului si ca in viitor nu poate boteza si nici nu poate intra in Biserica.E fapt real si nu gogosi cum poate lasa impresia, intrebarea.
Dar de unde stii tu ca Dumnezeu nu iarta? Pt. ca asa a spus preotul? E treaba ta daca nu vrei sa intelegi.Eu incercam sa te ajut dar se pare ca nu iti pasa de timpul pe care l-au irosit cei care au raspuns la intrebarea ta.Cat despre raspunsul meu,eu imi sustin parerea, e treaba ta ca, crezi in alte lucruri...si daca ma gandesc mai bina vad ca ai ceva impotriva crestinilor!
CordovanRaul întreabă: