E facuta ca sa insele lumea si sa o deruteze.Cred ca mai bine spui adevarul asa cum este decat sa umbli cu o minciuna.Nu exita minciuni mari si minciuni mici, toate sunt la fel de grave!
Cred ca e facuta pentru oamenii slabi care nu au curajul de a spune totul pe nume!
A fost creata ca sa fie creat adevarult si sa il poti folosi ca sa fii prins odata cu adevarul!(Stiu ca este aiurea)Sa stii ca intotdeauna sua niciodata daca traiesti nu mori (tot aiurea) )))0
Salut!
Dintr-o nevoie mai mult instinctiva de autoaparare, de coafare a unui adevar dureros sau de ingropare a unor evenimente care pur si simplu nu trebuie spuse exact asa cum s-au intamplat, recurgem la un gest grosolan care contravine bunelor moravuri.
Daca ma intrebi acum cate minciuni ti-am zis mai sus, cu siguranta te-as minti...
Daca nu ar fi minciuna nu ar fi nici adevar. minciuna dara ADEVAR e ca IARNA FARA FRIG
Minciuna e facuta ca sa poti spune un lucru, care arcunde un altul rusinos/dureros...
Minciuna nu e facuta pentru un scop clar ea a fost gandita de om ca fiind spunerea unui lucru fara veridicitate
Fineness întreabă:
CordovanRaul întreabă: