Pentru că și copilul este un o persoană umană. Dacă noi nu-l vom respecta când va ajunge la maturitate se va comporta cu ceilalți la fel cum ne-am comportat noi cu el. În plus, cum vrem noi să fin respectați de cei din jur așa își doresc și ei să fie respectați!
Iti raspund cu o alta intrebare...De ce e important sa iti fie respectate drepturile?
Cum te.ai simti daca drepturile tale ar fi incalcate?
Ps : Sunt 2 intrebari...
Tot aia...De fapt raspunsul e prima intrebare si argumentul ca sa o sustina este cea de.a doua.
1.E foarte important să ne fie respectate drepturile pentru că dacă noi nu le vom respecta, atunci cine le va face? Răspunsul e că nimeni și atunci lumea în care trăim se va transforma într-o junglă, într-un haos complet unde toți acționează după voința lor.
2. Te-ai simți batjocorit, umilit și ai avea impresia că nu ai mai avea pentru ce să trăiești.
Eu stiam raspunsurile.dar vroiam ca Dragosh97 sa gaseasca singur lofic raspunsurile...
Aaa ok. Oricum eu ți-am răspuns la întrebare
Ce mod mascat de a face o temă! Să respectăm drepturile copilului este la fel de important cu a respecta drepturile oricui.Ale femeilor,barbaţilor,homosexualilor, taranilor, agricultorilor,crescătorilor de vite,viticultorilor, etc, etc.
Libertatea este aceea in care drepturile tale nu le îngrădesc pe ale mele.
Cum de ce? Fiecare om are drepturile lui. Si cum copilul este un om are si el drepturi!
Pentru ca suntem toti la fel difera doar varsta care creste in timp.suntem oameni toti.ar iesi un dezastru daca nu sar fi respectat...
Ca sa aiba bunele maniere si sa nu strige de ce nu ma lasi la televizoooooooooor, de ce nu ma lasi la calculatoooooooooor, de ce nu ma lasi afaraaaaaaaaaaaa.Si asa o sa se comporte mereu urat cu parinti(parerea mea)