| Ricaion589 a întrebat:

De ce foarte multa lume crede in zodii? Eu nu am crezut niciodata si nici acum nu cred. Care e explicatia? Ceva dovezi? De unde stiu eu daca o sa am bani peste o luna daca asa se spune despre zodia mea? Aia care spun astea de unde stiu?

Răspuns Câştigător
| mi25 a răspuns:

Oameni inculti. Oameni fara speranta. Oameni care cred in miracole. Oameni care cred ca divinitatea le da ceea ce ei nu pot sa obtina. Oameni bigoti. s-a.m.d.

5 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Până și un ceas stricat are dreptate de doua ori pe zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă mă iau după balivernele lui neti de pe Pro TV, astăzi trebuia sa fiu milionar în euro și căsătorit de vreo 50 ori. Mă întreb ca oare ce fumează înainte sa citească în stele? Și eu as vrea sa fiu plătit pentru a apărea la TV ca să prezint un horoscop inutil. Bla-bla-bla, iau banii și plec. Cea mai nesuferită ființă din pro TV, mai ales la știrile de dimineață, este neti. Ce rost are ea acolo?

Iar cu peruca aia, sau ce naiba o fi, zici ca este Tutankhamon.

| nicu991 a răspuns:

Eu unul nu cred, deși uneori se menționează aspecte care se potrivesc.

| bookofknowledge a răspuns:

Am sa zic pe scurt ceea ce cred(nu e sigur, e doar o parere):Oamenii demult se foloseau de stele pentru a naviga, se foloseau de stele pentru a verifica anotimpurile, problema este ca oamenii nu au inteles cum mergeau stelele si au inceput sa le dea nume de zei, altii au crezut ca sunt spirite etc. In functie de mitologie credinta cult etc.
Marea tampenie este ca oamenii au luat acea poveste si au transmis o mai departe in un mod sau altul, nu au inteles soarele, l au facut zeu.
Treaba este ca unui om in o luna intrraga i se poate intampla ceea ce este scris in toate horoscopurile, mai ales daca are multi prieteni(sanse la orice).
Nu sunt cu zodile dar e posible ca mesajele care le transmit (ar trebui sa x) sa aba rol in urmatorul horoscop. Trebuie sa cercetezi

| Chicken91 a răspuns:

Tocmai aia ii atrage, posibilitatea sa se intample ceva. E totul vag si asa misterios. Oamenii vor sa creada ca au o sansa. Exista si calculul zodiilor mai complex, se numeste "natal chart" si se ia in functie de data si ora, locatie si sex cateodata. Iti poate zice cateceva despre tine in functie de pozitia tuturor planetelor si a catorva luni si asteroizi dar cam atat. Predictiile sunt minciuni pentru oameni naivi.