Vezi articolul (am dat copy/paste) :O intalnire scurta cu o prostituata evreica este posibil sa-l fi condus pe Hitler sa initieze genocidul Holocaustului, considera pihiatrii, conform unui articol din Daily Mail.
Acestia cred ca Hitler este posibil sa fi luat sifilis de la aceasta, care netratat, poate evolua in nebunie.
Conform raportului, perturbarile mentale si de comportament cauzate de maladia aflata in stadiu avansat, ar fi putut sa cauzeze ura pe care Hitler o avea impotriva evreilor si a persoanelor cu deficiente intelectuale.
Speculatiile ca Hitler ar fi avut sifilis s-au nascut din notitele gasite in jurnalul tinut de doctorul sau personal, Theo Morrell.
Hitler, a intretinut raporturi sexuale cu o prostituata evreica in Viena anului 1908. In plus, 13 pagini din cartea sa Mein Kampf sunt dedicate discutatei maladii. Datoria de a "combate sifilisul-boala evreiasca-ar trebui sa fie in slujba intregii natiuni germane," a scris Hitler. "Sanatatea natiunii va fi recastigata numai prin eliminarea evreilor" a mai adaugat dictatorul.
Totusi, in ciuda trimiterilor medicale si politice destul de semnificative, teoria nu a fost niciodata examinata riguros.
Hitler era rasist. ii ura pe evrei pentru ca in aceea perioiada evrei erau cam raspanditi in europa inclusiv in germania. el considera ca rasa din care facea parte era pura si de aceea vroia sa elimine orice alta tara din germania.
Pentru ca ma-sa a fost tratata de un evreu si pana la urma a murit.
Pentru ca evreii nu l-au primit la scoala de arte
Pentru ca copiii evrei il bateau pe Hitler la scoala.
Ceea ce stiu eu e ca Hitler i considera pe evrei o natiune ne religioasa ( attee)deci o netiune care vrea sa distruga celelalte natiuni.Amestecinduse cu celelalte rase hitler credea ca ei vor sa distruga " puretza"tuturor netiunilor si amestecinduse cu celelate natiuni practic ar fi iestit copii ebrei ceea ce el nu putea suporta asa elimina multi copii si oameni care puteau procrea Hitler zicea :Evreul e unul din dusmani periculosi, si rai ZICEA ""evrei sunt ca si viermi care se alimenteaza din oameni morti ""
pentru el evrei erao o obsesie Hitler: "evreul e cel care distruge tot "" pentru el victoria evreilor insemna distrugerea celorlatzi zicind ca daca ei cistiga noi o sa ne reintoarcem ca si in preistorie
PS: scuze ortografia am luat tot din biografia lui si nu e prea usor de tradus ((
Hitler inca de mic traia intr-o comunitate in care evreii erau criticati si marginalizati. germanii ii urau pe evrei si pe slavi pentru ca le luau locurile de munca, doreau sa-i scoata din tara definitiv. germanii se considerau un popor superior, se mandreau cu parul blond, pielea alba si ochii albastrii. hitler era la scoala generala cand a inceput sa participe la proteste impotriva evreilor, mai mult ca sa se adapteze, fiind un elev mediocru si sarac discursurile politice il ajutau sa se integreze. ajuns in viena, sa studieze arhitectura, era fascinat de ideile antisemitiste, desi unul dintre cantaretii lui favoriti era un evreu. au inceput anumite scandaluri, cum ca el ar proveni dintr-o familei de evrei (ceea ce nu era adevarat ). un tanar evreu care prin coincidenta avea un nume de familie asemanator si a carui bunica (evreica) ii cunoscuse bunicul lui (sau ceva ruda indepartata) sustinea ca aceasta ruda era evreu. hitler era obsedat de putere. de multe ori nici nu stia tot ce se intampla in lagare, comandantii lui fiind de asemenea cruzi. acest regim a dus nu numai la moartea evreilor si tiganilor, ci a tuturor oamenilor ce erau prinsi de armate pe camul lor de lupta.
Pentru mine evreii = tigani a facut ce trebuia, era o ura imensa pe vremea aia cum avea antonescu ( inainte de ceausescu pe vremea Regelui Mihai ) ura pe tigani., numai ca la el a fost si soc din copilarie care la facut sa urasca si mai mult evreii si sa apere principiile,, rasei pure''. uitate ca este un jurnal de a lui Hitler pe net... pe fapt real nu povesti ce se spune aici cu prostituate si altele
Cate raspunsuri imbecile pe aici. Hitler ii ura pe evrei (cum de altfel i-a urat si Napoleon, si tarii Rusiei si romanii) pentru ca acest neam era ca un paduche parazit infipt in trupul Germaniei si al Europei intregi. Ei erau stapanii economiei, faceau camata, negot ilegal, doreau sa subjuge lumea (pentru ca nu-i asa ei sunt poporul ales si Dumnezeu le-a promis intreg pamantul); neavand un stat al lor ei s-au ajutat in demersul lor de cahaluri, de francmasonerie, etc. Acaparasera pamanturi intregi in tarile unde au primit cetatenie, Germania era ruinata din cauza lor. Decat sa vorbiti de prostituate, batai in scoala puneti mana si citit un Paulescu, un AC Cuza, Iorga, Eminescu si vedeti parerea acestor genii despre poporul parazit evreu. Luati seama cum de sute de ani incearca sa subjuge economic toate natiile; astazi ei detin marile corporatii, banci, trusturi de presa, etc. Ei doresc guvernul unic mondial si in sfarsit sa devina stapanii lumii. Nu sunt povesti. Sunt date istorice demonstarte si scoase la iveala de-a lungul anilor. Cine are urechi de auzit sa auda, cine are ochi de vazut sa vada...
Tu, prin raspunsul tau ii jignesti constient sau inconstient pe toti cei ce au alta parere. Sper, totusi ca realizezi asta! Hitler, ca si Napoleon a fost obsedat de conducere si de stapanire. Am putea sa ne amintim ca amandoi au reusit prin metode diferite sa cucereasca destule teritorii. Exista mai multe teorii in privinta motivului pentru care Hitler ii ura pe evrei. Vad ca pe doua dintre ele le-ai auzit: cea cu prostituata si cea cu bataile. Alta ar spune ca pe cand mama sa era bolnava, doctorul acesteia, un evreu, nu a reusit sa o vindece si aceasta a murit. Se mai spune, de altfel ca insusi Hitler era pe jumatate evreu, iar de frica sa nu se afle a apelat la aceast nebunie.
Parerea mea ar fi ca evreii au fost si sunt un neam destept. Hitler isi dorea puterea, vroia sa fie stapanul lumii, iar una dintre natiunile care il puteau impiedica erau evreii. Nu spun ca nu existau acele traume din copilarie, insa eu cred ca evreii au fost doar un exemplu. Consider ca Hitler s-a folosit de ura oamenilor pentru evrei din acea vreme pentru a-si arata puterea si totodata pentru a face poporul sa-i dea dreptate. Putea sa aleaga orice rasa, insa pe evrei ii urau multi la acea vreme!
Cat despre evrei, sa fim seriosi, au fost niste victime. Nu zic ca nu faceau negot ilegal sau camata, dar oi negre are orice rasa. Gndeste-te un pic, tu si toata lumea! Chiar daca evreii ar fi fost cum sustii tu, niste paraziti, cu toate ca eu personal admir mult acesta rasa si nu sunt singura, ar fi putut sa fie considerati vinovati, sa-i omoare. Sa zicem ca ar fo fost toti oi negre, da? Dar asta depinde de educatie, cei maturi da, puteau fi omorati, ca s-ar fi presupus ca deja erau formati, erau obisnuiti sa fure si altele. Bineinteles si in cazul asta se puteau incerca alte metode, gen sa ramana doar lagare de munca, fara sa-i ucida. Ma rog, insa ce vina avea un copil, de-un an, de patru, chiar si mai mult?
Cat despre Eminescu si alte personalitati:de ce sa ma intereseze parerea lor? Eu n-am minte sa gandesc? Tu poate nu, insa daca ai fi cautat un site care sa-ti prezinte obiectiv faptele, ai fi putut sa tragi singur concluzii. Toti de atunci au fost influentati de parerile marilor personalitati. Pe oricine ai fi intrebat in 1940 ti-ar fi zis ca uraste evreii. De ce? Motivele pe care le-ai spus tu. Daca au dovezi ca faceau ilegalitati:Ei aici e alta poveste...
Cat despre prezent:Si ce daca evreii vor sa subjuge lumea? Hitler nu a vrut la fel? Dar Napoleon? Si pana la urma daca esti destept si poti, de ce sa nu faci? Eu nu cred ca vor, dar ma rog. Ar fi superb pentru noi daca ar vrea, pentru ca evreii stiu sa valorifice orice, fata de conducatorii romani, de exemplu, care si-au batut joc de tara, iar acum au ajuns sa importe ceea ce candva tara noastra exporta. Ca sa iti dau un scurt exemplu: Israel e un desert. Stim bine ca majoritate locuitorilor sunt evrei. Bun, evreii au importat pamant in tara ca sa poata cultiva si multe altele, astfel au reusit sa valorifice fiecare centimetru de pamant, avand si resurse de subsol, cred ca nu e de mirare ca Israel a ajuns o MARE putere economica.
In concluzie, nu mai face pe desteptul si nu mai jigni voluntar ca te faci de ras rau de tot...
Pai, cand iti face lumea pomana, in primul rand omori bastinasii, iti faci loc(cu arma) si, dupa aia esti gospodar, esti omul sau poporul ales?!
Moarte evreilor de pretutindeni. sionismul este cancerul lumii acesteia. toti evreii trebuie exterminati pana la ultimul. moarte evreilor.
Is de acord cu tine doar daca si tu esti evreu!
Hitler ii ura pe evrei pentru ca spunea ca ei sunt responsabili pentru infrangerea in primului razboi mondial si dezastrul de la versailles in care Germania pierdea regiunile industriale importante in fata Frantei si nu avea voie sa detina o armata mare si nici tehnologie militara. Eu mai cred ca germanii in timpul crizei prin care treceau erau invidiosi pe talentul evreilor de a scoate,, bani din piatra seaca,, si asta poate sa fie un motiv bun avand in vedere ca dupa ce evreii erau trimisi in ghetou-rile din europa averea lor ramanea statului german. Mai ramane si varianta religioasa cu ca evreii l-au crucificat si ucis pe Iisus Hristos. Dudu cred ai mare dreptate avand in vedere ca in lagarele de concentrare se faceau teste despre bolile cu transmitere sexuala si ereditara (s-a descoperit ca tiganii sunt predispusi bolilor ereditare)
Din cate am citit eu Hitler ii ura pe everei din cauza ca promovau crestinismul "http://www.666blacksun.com/Jews_Push_Christianity.htm", Si ca isus ar fi o minciuna inventata de Evrei... Am vazut intr-un film nu stiu daca e adevarat, dar daca cauti pe google "Walt disney" vezi cifra 666 in litere. cauta "walt disney 666", Proprietari celor mai mari televizuni din lume (am vazut in filmul 'Ingerul Digital 2") ca ar fi evrei. aici gasiti toate firmele, televiziunile... care sunt controlate de everi http://www.jewwatch.com/jew-controlledpress-folder.html,,, nu prea mai stiu ce sa zic aici este un citat de pe un site.
"The Jewish people have succeeded in deceiving the Gentile people into cursing and blaspheming our True Creator God for centuries. The word "Satan" means "enemy" and "adversary" in Hebrew. Everything in the Judeo/Christian Bible has been stolen from Gentile Pagan religions predating Judaism from hundreds to thousands of years. The Jews cannot create. They have successfully and forcefully removed occult/spiritual knowledge and power from the Gentiles using the Christian Church as their primary tool.
Christianity from its very inception was and is nothing more than a program. The agenda of this program is for the destruction of Aryan peoples (descended from the God known as "Satan") using occult powers, and for the eventual enslavement of all remaining races with the top Jews in total control. The Jews have been using black magick against the Gentiles who have been powerless to fight back, for centuries. This knowledge was forcefully and systematically removed from Aryan peoples by the "Inquisition" where Aryan priests and spiritual leaders such as the Druids and many others were tortured to death and murdered en masse. The White race suffered the most with the "witch trials" where entire villages were nearly wiped out in Europe, namely Germany.
*Any Gentile who erroneously believes or even argues that the Jews are not a race, needs a serious reality check. The Jewish reptilian genes are passed onto Jewish offspring from a Jewish mother. Orthodox Jews only recognize Jews being born of a Jewish mother as legitimate Jews. We have heard of "half Jews" "quarter jews" "part jews" but one does not state "I am a half Catholic" or how about a quarter Lutheran, or maybe "part Muslim" "or that there is some 'Buddhist blood' in the family. Also, as George Lincoln Rockwell once stated- "You can draw a picture of a Jew, but you can't draw a picture of a Catholic or a Protestant."
The Jews add insult to injury. They have had our own people screw themselves for centuries and do their destructive work against our race for them. Christianity has been one of their biggest and most lethal programs and tools to accomplish these ends. Look around you- Christianity is promoted at every turn. Trillions upon trillions of dollars, psychic energy and effort have gone into pushing this lie on the public with no opposition whatsoever. The truth has been vehemently suppressed and kept financially broke. The only information available about "Satanism" must conform to Jewish standards; i. e. the bible, the kabalah (which the Jews stole from the Egyptians and desecrated and perverted), the qlippoth and the general teachings that Satan (our original Creator God and his Demons [the Old Gentile Gods]) are monstrous enemies of humanity. In truth, they are enemies of the Jewish people and this is why the Jews have put forth every effort to keep us from them. By cutting us off from our Gods and removing all knowledge, especially that concerning the soul, the mind, and psychic power from the Gentiles, the Jews have had us over a barrel for centuries and unless we empower ourselves NOW, our imminent destruction is near. Heinrich Himmler knew this and along with Adolf Hitler and other Third Reich leaders, he worked relentlessly to eradicate the Jewish program of Christianity from Germany.
THE JEWS CAN ONLY BE DEFEATED THROUGH THEIR AGE OLD NEMESIS, SATAN! "Satan" is the Hebrew word for "Enemy." Satan wants occult knowledge and power back in the hands of the Gentiles.
One can argue the average Jew on the street is just as ignorant concerning this as are most Gentiles; the truth is- the Elders of Zion, the controlling Jewish families, and of course the Hasidic ultra-orthodox Jewish religious movement know all about this and keep it secret, even from most of their own people. They know when they drop the veil and obtain total control, their own will only be too happy to join them."
Popor de tigani travestiti, jeguri
Fals ce ati zis! Chestia cu Sifilis e o parte din adevar. Insa adevarul ca Hitler ura evreii inca de copil este ca bunica-ca sau masa probabil bunicasa a fost violata de un evreu! Asta e adevarul! Cu Sifilis poate si asta insa nu cred ca stia ca prostituata este evreica!
Pe langa altele, pentru ca evreii conduc lumea si atunci nu aveau Germania, o piesa importanta in puizzle ul lor ar noii ordini mondiale. Hitler nu a vrut, si ei au inceput razboiul. Pana la urma ei au invins cu ajutorul uneltei lor, cea mai de folos: america. Apoi l-au numit nazist imputit, satanist, rasist, etc. Hitler e un martir pentru toata planeta. Noi trebuie sa descoperim adevarul. Hitler nu a fost asa rau cum se spune. Totul e o iluzie a Illuminati
Pai,Hitler era rasist. Apoi, evreii erau un popor foarte destept si probabil el ii ura pentru asa.In al treilea rand, Hitler voia ca toti nemtii sa aiba un anume aspect fizic(nu stiu care este), si poate ca evreii nu se asemanau cu nemtii.(astea sunt teoriile mele)
Hitler i-a urat pe evrei din cauza ca el inainte a fost zugrav la biserici si evrei i-a obligat sa lucreze fara apa fara mancare si de atunci de cand sa scapat din robie a jurat ca o sa rada toti evrei de pe fata pamantului
Probabil ca, este poporul ales de dracu'. Corcituri de arabi cu fenicieni, egipteni, mesopotamieni, palestinieni, etc. Chiar ei spun ca sunt din mai multe neamuri, deci sunt scursurile acestora. Le-au facut colonialistii tara. Ce-au facut evreii cand au avu arma in mana? Pacat ca HITLER a murit!
CordovanRaul întreabă: