Nu cred ca stii ca in Polonia nu se promoveaza sexul, prostitutia, LGBTIQ, avortul si ideologia de gen.
Eu sunt in Germania de 4 ani si iti pot spune ca nu e mai rau ca in Romania din punctul asta de vedere.
Pe ce argumente te bazezi cand spui asta? Sunt doar o serie de tineri cărora le plac aceste chestii. Majoritatea nu cred că sunt interesați de asta in mod special. La polonezi si in orice alta tara est-europeană nu prea apar aceste tendinte datorita faptului ca am avut regimuri comuniste. In Germania este posibil sa fie lumea mai deschisa catre acest subiect, dar nu înseamnă ca doar asta se promoveaza.
Wow vad că te-ai informat si statistic.
Păi mă gandesc ca poate și curiozitatea e de vină si faptul că generației din ziua de azi îi plac anumite lucruri mai bune sau mai rele doar pentru a se considera "cool" după ce fac vreo trăznaie.
Este bine aici cat de cat mai sunt restrictii ramase de pe timpurile acelea. Țările vestice nu stau foarte bine la acest punct de vedere. Ai auzit ca la meciul jucat intre Germania si Ungaria, nemții voiau sa ilumineze stadionul în culorile curcubeului? Noroc că ungurii au fost raționali.
Cand o sa implinesti 35 de ani o sa ai si tu parte de sex.
Platit de parinti.
"din categoria 18-25 de ani cel puțin 70% au făcut sex."
Wow, serios? Nu ma asteptam la asa ceva, este zguduitor. Deci vrei sa spui ca tinerii intre 18-25 de ani isi incep viata sexuala?
Lasand gluma la o parte, in opinia ta cam la ce varsta ar trebui sa-ti incepi viata sexuala? Pe la 50-60 de ani asa?
Pai de ce nu s-ar promova? Ca nu e nimic rau in a face sex, e ceva placut, rau nu face.
F bine ai zis, din cauza hormonilor, copiii se maturizeaza putin mai repede, si deci apar nevoi mai devreme, si deci daca apar nevoi, macar sa fim in tema, nu sa ne ia pe nepregatite.
Ca astia s-au prins de asta.
Insa nu e problema ca se gandesc la 12 ani la asta, ca doar nu se gandesc sa faca vreo infractiune, ci ceva placut, totul e sa se protejeze, atata tot, ca sa nu fie nici un risc, si pentru asta vine educatia din scoli.
Pai nu se rezuma totul la a face sex, evident, exista n alte chestii placute, insa de ce sa nu avem si asta mai devreme? Nu strica.
Si daca vb de sex pe strada ce?! Ce ti se pare asa deplasat?
Eu...am impresia ca el are ceva cu sexul, ca nu are parte de asta, si asa ca sa fuga de realitate, vede ca e ceva nasol.
Dar e doar o banuiala si atat.
Ai sa observi mereu ca cei cu probleme vad sexul aiurea, ca omoara, ca epuizeaza, ca distruge, ca de ce devreme, ca de ce se discuta de asta, ca e pacat, ca nu e decent, ce nu e bine.
Fie cei bolnavi psihic care nu au libido, fie cei total neatractivi sau neatractive ce nu au parte de asta.
Are Alex al nostru o aversiune suspecta fata de asta, si asta da de gandit.
La el a face sex mai devreme, sau a vb de sex pe strada e ca si cum se vb de crime, de furturi, de talharii.
Desi sincer am stat in Germania peste 2 ani, n-am auzit niciodata vorbindu-se de sex pe strada, si nici la noi.
Asa cum nici in Germania n-am vazut deloc homo sau les care se pupa in public.
Nu cred neaparat ca hormonii din mancare sunt de vina, ci faptul ca(,) copiii sunt mai precoce datorita tehnologiei, internetului unde afla multe.
Populatia vestului se imbatraneste si este nevoie de "forta de munca proaspata".
E mai usor sa se invete sexul decat alte meserii, chiar fara scolarizare. Deasupra, prostitutia este si meserie mai aducatoare de venituri decat alte meserii.
Robotii vor munci.
Deja se fac si sex-roboti inteligenti.
Doar trebuie sa le spui ce- si cum doresti, si executa intocmai!
Si daca se lauda care e problema?!
Te deranjeaza cumva ca ei fac sex si tu poate nu faci?! Am zis poate.
Ca altfel nu se explica totusi gandirea ta.
Se lauda cumva cu crime?! Adica cu ceva rau?
Ba cam mda, si de la hormonii din mancare, pentru ca acum 30 ani si daca vedeau copiii ce vedeau, NU simteau nevoi, nu iti zicea la 13 ani "imi place de colegul..sau colega", nu simteau atractia aia.
Tu crezi ca zice undeva pe net "da ma, sa-ti placa de ala la 13 ani", aia se simte, nici nu poti vedea undeva, si nici nu poti experimenta la comanda asta.
Insa si de la societate, nu zic nu.
Iar incepi... "Chiar nu exista altceva mai plăcut decât sa te lauzi ca ai făcut sex?" Lauda nu tine de placere. Tu cu ce te lauzi?
Faptul ca hormonii te fac sa te maturizezi fizic mai repede nu fac sa devii brusc intelept, tot idiot o sa fii si la 12, si la 14, si la 20 sau 25 pentru multi.
Au fost prezentati publicului de peste 2 ani, facuti de asiatici (japonezi sau chineji? ).
Arata ca niste femei "normale", inteleg comenzi verbale si executa multe lucruri...
Din aceasta faza, putin mai lipseste pana sa faca orice li se cere.
Oh, come on. Doar 2 ani? https://www.youtube.com/watch?v=eR0By_WyQ1g
Curiosul999 întreabă: