Iubesc Romania pentru ca aici m-am nascut, aici am crescut.Romania asa cum e ea, e TARA MEA. Daca Dumnezeu m-a trimis sa ma nasc aici, inseamna ca a facut-o cu un scop.Inseamna ca aici a considerat el ca trebuie sa fiu trimisa si poate (nu numai eu, ci toti) suntem datori sa schimbam viitorul Romaniei.Noi putem face ca schimbarea sa aiba loc! Sa fie si Romania o tara civilizata.
Romania e frumoasa : are peisaje, locuri minunate.E plina de frumusete.Pacat ca oamenii din ea o fac urata. Dar asta se poate schimba daca dorim.Noi suntem datori sa o schimbam.
Pentru ca e unica. Pt. ca are niste oameni minunati, peisaje minunate, o dezordine si un haos care numai la noi il gasesti. Asa suntem noi. Dar desi suntem saraci suntem ospitalieri. Doar romanul isi da haina de pe el. Doar la noi in casa este orice om bine primit. Poate avem doar o piine dar noi stim sa o impartim.
Iubesc Romania, imi vine sa pup pamantul cand ma intorc in tara. Plang cand se canta imnul si sunt mandra ca sunt roman!
Frumos spus.Intr-adevar asa e!
Da, Multumesc.:*
Iubesc Romania(daca fac asta) pentru ca imi place orasul Bucuresti.ATAT! Nu-mi place tara asta deloc.Degeaba zic toti ca U.S.A. e in cadere si alte porcarii.Romania(guvernul Romaniei, sistemul)pentru ca e intr-o stare foarte proasta, zice ca si americanii sunt la fel pentru ca sunt invidiosi. Urasc Romania.Am tinut cu FC Zurich nu cu FC Vaslui. Daca nu era Bucuresti...
Eu IUBESC ROMANIA pentru ca sunt romanca si traiesc in Romania! Nu stiu de ce ar trebui sa iubesc alta tara.
Eu IUBESC Romania pentru ca este frumoasa, aici m-am nascut, aici sunt cei mai talentati oameni si pentru ca traiesc aici!
ღAl3xuTzaAlyღ întreabă:
Haaaa întreabă:
anonim_4396 întreabă: