Pentru ca poti face asta si in timpul pauzelor. Arata lipsa de respect pentru profesor si dezinteres din partea ta. Asta e valabil oriunde nu numai la facultate. Daca te duci acolo doar sa te numesti student mai bine nu te mai duci. La modul general vorbesc.
Care pauza, darrio? Care pauza?
Pe noi inseamna ca ne mint astia... nu nu-a anuntat nimeni ca avem si dreptul la pauza.
Va descurcati voi.
De fapt multi chiar permit asta. Evident, nu sa stai la discutii, dar daca soptesti cateva cuvinte colegului, nimeni nu va face observatie. Treaba cu mancarea e la fel. Daca-ti intinzi 10 feluri de mancare care, poate, mai si miros, evident ca il vei deranja pe profesor, insa daca strecori, din cand in cand, cate un biscuite in gura, nu se va lega nimeni de tine. E o diferenta si in ceea ce priveste mersul la toaleta. Desi eu nu fac asta si cer voie daca am nevoie, multi se ridica pur si simplu si in liniste ies din sala. Lumea in mediul academic este mult mai educata. In special profesorii, dar si elevii. La scoala sau la liceu am asistat, de multe ori, la show-uri, atat in timpul orelor, cat si in pauze. La facultate n-am vazut pana acum asa ceva.
Tie ti-ar conveni sa trebuiasca sa explici un lucru la 40 de persoane, eventual esti acolo si dupa o zi de munca si nu ai apucat sa mananci si jumate de sala sa manance in fata ta? Nu cred. Si e lipsa toatala de respect. In plus ii deranjezi si pe cei care vor sa fie atenti, nu e nimic mai rau pentru un student care vrea sa asulte ce zice profesorul ala decat un grup de langa el care susotesc, iti vine sa le spargi putin capul. Daca vrei sa mananci sau sa vorbesti fa-o in alta parte, lasa-i pe cei ce vor sa asculte sa se poata concentra.
Mai sunt si cadre didactice care spun ca poti sa mananci sau sa bei o cafea daca e cursul de dimineata sau la ora mesei, dar sunt destul de putini.
xXWhisperOfLoveXx întreabă: