Nu e adevarat, uite eu de exemplu daca beau o bere ma culc instant, imi vine un somn si am mai cunoscut pers de genu, depinde de fiecare, e adevarat ca alcoolul inhiba partea rationala dar nu generaliza, eu mereu am invatat si invat ca orice generalizare e o eroare de gandire stupida
Lipsa de educatie. Violenta provocata de alcoolism se manifesta in părțile sarace ale societății
Stai linistita ca asa e omul cand se imbata, nu doar romanul, asta e un stereotip ca romanul ar fi mai violent, nu e o regula.
Motivul este ca alcoolul iti accentueaza starea. Daca te simti bine si fara alcool si bei, te simti de 3 ori mai bine, insa daca esti de fel mai capcaun si bei, o sa fii de 30 de ori mai capcaun si te trezesti a doua zi si nu stii pe cine ai omorat.
Pe de alta parte la noi nu sunt drogati pe strada de crystal meth sau sa se impuste pe strazi, deci prefer un gheorghe de la Cuca Măcăi beat care ma alearga pe strada cu sapa sau lopata decat un gangster cu o semi automata tras pe nas in orice zi.
Depinde de fiecare in parte, Noi facem parte din Balkani, prieveste pe langa noi, nu tocmai pana acolo. In orice caz, conteaza caracterul si generatia. Eu unu cand ma imbat incep sa fiu vesel si la scurt timp iau somn
Treaba asta nu ține de nație, ține de OM. Stai liniștită că peste tot găsești oameni violenți, pașnici sau glumeți atunci când sunt sub influența alcoolului. Aceeași poveste și cu jignirile și înjurăturile. By the way, lucrurile astea mai țin și de anturaje și educație.
~AleXa~ întreabă:
Popescu_AdrYan_1994 întreabă: