Joe: Salut Bob.
Bob: Hi, Joe.
Joe: Ce crezi despre magneto-hidro-dinamica?
Bob: Oh, eu sunt sigur.
Joe: Oh.
Bob: Hey, hai sa mancam pamant.
Joe: Nu suna a fii prea sanatos.
Bob: Okay, bine. Vi mai tarziu pe la mine sa vorbim cu niste copaci? Sunt plini de duh, sa stii.
No, cam de asta...
Pentru ca exista si astfel de intrebari. Partea proasta este ca scade calitatea site-ului
Pai Miha, eu cred ca unii vor sa aduna puncte, dar nu stiu la ce le foloseste, altii vor sa ne puna rabdarea la incercare cu intrebari de-a dreptul stupide... iar altii cred ca nu-si dau seama ca intrebarile pe care le pun sunt chiar penibile, dar sunt si persoane care pun intrebari serioase si chiar au nevoie de ajutor.
Iti zic eu de ce... din lipsa de ocupatie! ...Presupun ca nici tu nu ai avut ce face cand ai scris asta.nu?! Da-le pace ca loc au destul!
Din punctul meu creste calitatea site-ului pentru ca oamenii care pun intrebari aiurea simt deschiderea si vointa de a ajuta a comunitatii TPU si vor apela in continuare si pentru ajutor in cazul unor probleme serioase.
Stiu ca am mai raspuns, am mai colindat putin prin webul asta si am gasit ca asa sunt oamenii, peste tot au probleme existentiale de exemplu pe softpedia cineva se intreaba daca poate sa fumeze cafeaua:
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=501495
Asta ca sa stim ca nu doar pe TPU oamenii intreaba ceva ce altora li se pare foarte pueril.
Da! Cred ca o categorie buna ar fi Sunt curios si eu... pentru asemenea intrebari