| miha2010 a întrebat:

De ce la TPU gasesti in ultima perioada intrebari atat de stupide? Oare unii chiar nu au ce face ex.nu dau pentru ca nu vreau sa se supere nimeni pe mine dar totusi...

Răspuns Câştigător
| anarhistor a răspuns:

Joe: Salut Bob.
Bob: Hi, Joe.
Joe: Ce crezi despre magneto-hidro-dinamica?
Bob: Oh, eu sunt sigur.
Joe: Oh.
Bob: Hey, hai sa mancam pamant.
Joe: Nu suna a fii prea sanatos.
Bob: Okay, bine. Vi mai tarziu pe la mine sa vorbim cu niste copaci? Sunt plini de duh, sa stii.

No, cam de asta... happy

9 răspunsuri:
assiris
| assiris a răspuns:

Pentru ca exista si astfel de intrebari. Partea proasta este ca scade calitatea site-ului

carla
| carla a răspuns:

Pai Miha, eu cred ca unii vor sa aduna puncte, dar nu stiu la ce le foloseste, altii vor sa ne puna rabdarea la incercare cu intrebari de-a dreptul stupide... iar altii cred ca nu-si dau seama ca intrebarile pe care le pun sunt chiar penibile, dar sunt si persoane care pun intrebari serioase si chiar au nevoie de ajutor.

| Swabia a răspuns:

Iti zic eu de ce... din lipsa de ocupatie! ...Presupun ca nici tu nu ai avut ce face cand ai scris asta.nu?! Da-le pace ca loc au destul!winking

| DenissaDeea a răspuns:

Pentru ca TPU. e public, si e disponibil. sper sa nu intelegi gresit.

tundenana
| tundenana a răspuns:

Atatea intrebari stupide cate stele sunt pe cer...laughing

| astertix09 a răspuns:

Din punctul meu creste calitatea site-ului pentru ca oamenii care pun intrebari aiurea simt deschiderea si vointa de a ajuta a comunitatii TPU si vor apela in continuare si pentru ajutor in cazul unor probleme serioase.

| astertix09 a răspuns:

Stiu ca am mai raspuns, am mai colindat putin prin webul asta si am gasit ca asa sunt oamenii, peste tot au probleme existentiale de exemplu pe softpedia cineva se intreaba daca poate sa fumeze cafeaua:
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=501495
Asta ca sa stim ca nu doar pe TPU oamenii intreaba ceva ce altora li se pare foarte pueril.
Da! Cred ca o categorie buna ar fi Sunt curios si eu... pentru asemenea intrebari

| cribus a răspuns:

Nu stiu unele sunt chiar aiurea, altele se repeta! dar nu se face o selectie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa cum spunea si mira, importanta este comunicarea! nimeni nu te obliga sa citesti sau sa raspunzi, venim din diferite medii si fiecare are un mod de gandire diferit.