Iar te-ai uitat la Brainiac? Ne terorizezi cu intrebari care nici macar nu sunt din capul tau!
Cred că nu-şi pot ghici norocul, aşa cum nu pot prevedea când vine poliţia să le aresteze.
Voiam sa zic ca-i penibila intrebarea, insa de fapt cred ca tu esti, caci am vazut ca ai mai pus o intrebare de genu.sa stii, ca o coincidenta, ca am gasit si eu intrebarile astea pe alte siteuri. tu nici macar o intrebare din capul tau nu poti sa pui.asa vrei tu sa epatezi? sa cauti un raspuns pe net nu-i nimic, te ajuti si pe tine si pe cei care-ti citesc raspunsul, insa sa cauti intrebari e chiar ciudat
Si ca sa-ti si raspund.la loterie castiga cine vor ei. extragerea aceea e trucata, asa ca nu mai bagati, fratilor, degeaba ca va pierdeti aiurea banii
Răspunsul care te ajută este cel dat de @crne. Dar şterge apelativul acela din nick, de sir.Pentru că unii pot trage concluzia că este prescurtarea de la sîrma moldovenească(sir) după genul de întrebări pe care le pui, iar dacă este Sir, adică lord din Anglia, tot e rău ales, pentru că lorzii tac, nu pun întrebări de stupid people.
walika6699 întreabă: