Dat fiind faptul ca sunt prosti, acei oameni nu realizeaza ca sunt prosti si traiesc fericiti - de aici lipsa durerii si a urletelor. Ferice de cei saraci cu duhul!
Ptr ca daca ar durea nu ne-am mai putea intelege din cauza urletelor de durere.
Daca ar durea prostia, ar fi grav... Romania e un centru pentru prostie... Ce sa ii faci. Daca ar durea si-ar da seama (respectivii indivizi) ca sunt prosti si s-ar remedia. dar asa...
Slabe sanse.
Pentru ca daca ar durea...inchipuieti si tu ce galagie ar fi...mai mult de jumatate din populatia lumii ar urla de durere
Daca ar durea am trai numai in urlete asa ca Dumnezeu ne iubeste si ne lasa pe Pamant in liniste (nu si in pace)
Pentru ca esti atat de prost... incat nu`ti mai dai seama daca te doare! Este singurul raspuns!
Sper ca ti-am fost de folos !
Mey dar numai la durere fizica, la urlete va duce gandul. dar eu zic asa. in suflet oare nu i-or durea? cand intr-un sfarsit se vad asa cum sunt!? nu, uh? offf
Nu doare pentru ca e nesimtita, prostia nu gandeste deci cum sa doara ceva de care nu-ti dai seama, ar fi prea frumos pe pamant fara prostie si Dumnezeu s-ar plictisi de atatia oameni destepti.
Daca ar prostia ar durea nu ar mai fii locuri libere prin spitale..si mai mult din 95 de pe tarra ar disparea0
Cine a spus ca nu doare? daca gandesti logic iti dai seama,
Daca un om e prost intr-un anumit moment isi poate pierde chiar si viata, de exemplu: un om bea peste masura si urca la volan, desi stie ca poate sa isi provoace rau atat lui cat si celor implicati in trafic.
@naya, banuiesc ca intrebarea se refera la prostia minora, aceea care ne umbreste cateodata, ei bine, aceea prostie apare in urma greselilor pe care le facem si sa nu uitam ca suntem oamenii, toti gresim deci toti suntem, adesea "prosti"; poate nu ne doare fizic dar sufleteste si mintal putem sa regetam o zi o luna sau chiar toata viata din cauza faptelor care se poate numi: "Prostia Omeneasca".
Daca ar durea ar fi pline spitalele de bolnavi! Mai bine ziceai de ce nu se vinde prostia? Iti dai seama cati miliardari in lei noi ar fi?
anaadiaconu întreabă:
anaadiaconu întreabă: