| Agnes00 a întrebat:

De ce nu inchid toti scolarii computerele, nu baga nasul in carti sa isi faca temele?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci,... aaaa...
!?!
Am citit bine?
Nu prea. Am incercat sa-mi traduc din ce mazgaleau unii, in romana.
De ce? Ca n-au valori morale, unii parinti sa le explice, restul... de-aman2oua.
E gresit ca-i acceptam ca atare in jurul nostru, fara sa-i injosim pentru. ceea ce sunt.
In 20 de ani,... ei vor "reprezenta" Romania.
Vai de tara lui Stefan si de limba lui Eminescu. Prefer sa ma inregistrez vorbind, cu riscu' ca pot fi considerat nebun si tot ce dreiva de aici, decat sa-l citesc pe un anal-fagott din asta sau o ciuta care pune pret pe imagine mai ceva ca cei de la Sprite.
Le-as zice sa le fie rusine, dar... n-au fost invatati ce-i aia.

16 răspunsuri:
| lucia21 a răspuns:

Pentru ca pentru ei e mult mai interesant sa piarda vremea pe net, in loc sa invete

| Minks a răspuns:

Sunt curios ce raspunsuri o sa primesti, chiar o sa ma abonez la intrebarea asta.

| mortallx a răspuns:

Pentru ca de abia a trecut o saptamana de cand am inceput scoala.La mine la liceu de abia de acum intram in paine cu teste si tot ce inseamna.

| gabriel2159 a răspuns:

Sincer...pentru ca suntem prea comozi si ne este lene, uneori!

| Pisoiul a răspuns:

E cam greu ca un elev sa reziste tentatiei calculatorului. Odata ce a gustat din savoarea acestuia nu se mai lasa.Jocurile evoluand si fiind tot mai noi si mai noi.Tot odata cu grafica imbunatatita nu ii prea poti rezista.Dece nu invata? Uun elev oarecare considera ca e plictisitor sa invete.S-au el stie de ce.Eu invat si imi fac temele.

| benny a răspuns:

E mai usor sa stai pe mess decat sa citesti
e si mai usor sa joci cs decat sa faci exercitii la matematica
e de trei ori mai usor sa postezi tema pe TPU si astepti raspunsuri

| reason20 a răspuns:

Pentru ca asa s.au obisnuit toti din pacate...de aceea si anul' acesta a fost ce a fost la BAC! Daca o sa continuam in ritmul acesta nu o sa mai ia nimeni BAC-ul!

| bai a răspuns:

Ca sa te miri tu! Ce te intereseaza?

| mrclaust a răspuns:

Pai mai bagam si noi nasul in carti dar inebunim daca faci asta non-stop inemunesti...ne facem temele, invatam, mai repetam, dar dao incolo de treba, am iesi si pe afara dar dupa ce ne ocupam de scoala ramane putin timp pana la,, ora de culcare''.

| Angelique a răspuns:

Pentru ca site-ul acesta e ca sa se dea informatii clare pentru diferite categorii.Nu sa stam si sa ne jucam. Poate ca intr-o zi si tu o sa ai o intrebare in legatura cu invatamantul si o sa-ti zicem si noi sa pui mana pe carte si iti reprosam asta! Deci mai bine ai avea alte preocupariwinkingPa-pa

| adutzz a răspuns:

Fiecare isi petrece timpul cum vrea, este bun si calculatorul uneori daca sti sa il folosesti cum trebuie, mai ales ca tehnologia din zilele noastre este foarte avansata, insa ai si tu dreptate si ar fi bine ca uneori calculatoarele sa fie inchise si cartile deschise, dar nu poti sa fortezi pe cineva sa invete, cei carora nu le pasa acum vor regreta mai tarziu.

| danutz24 a răspuns:

Nu e chiar adevarat, de exemplu eu imi fac temele si dupa intru pe calculator.si dimineata invat. Oricum ar fi prea plictisitor daca nu am iesi afara, am vorbi pe mess etc. Oricum e adevarat foarte multi copii nu invata etc.

| Minks a răspuns:

Nu ati inteles ce a vrut sa spuna. Se referea la aceia ce incearca sa isi faca temele pe site, nicidecum de toti scolarii. Greu frate, greu.

| Amaya a răspuns:

Bună întrebare. Câtă vreme am fost elevă nu stăteam niciodata la calculator când îmi făceam temele, simţeam că nu mă pot concentra dacă nu era în totalitate linişte. Observ însă că pentru mulţi e mai uşor să stea la calculator şi apoi să ceară să li se rezolve temele pe acest site ( sau altor colegi ), în loc să gândească singuri. Toţi avem creier şi putem face lucruri extraordinare cu el... dacă vrem.winking

| Agnes00 explică:

Da, ma refer la cei care-si fac temele aici, asteptand ca ceilalti sa gandeasca pentru ei, mersi Minks.

| anda_6152 a răspuns:

Pentru ca nu vrea sa invete plizz funda si eu ti-am dat

Întrebări similare