Fa-te youtuber si vorbesti cat vrei in video-urile alea, ca acolo ai voie.
Sau un podcast.
Ai multe căi de a ți crea propriile canale media. E cel mai bun moment în istorie de a te face auzit și de a vorbi până îți satisfaci sufletul.
Merci de sfat, dar eu nu am nevoie de nimic
Tanti Vio, pur și simplu am vrut să vadă că îți completez răspunsul
Era mai important sa-i raspunzi direct celui care a pus intrebarea, ca s-ar putea sa ignore raspunsul tau, odata ce -mi este mie adresat.
Trăiesc cu speranța că se prinde. Sau poate nu, atunci e imun la sfaturi
Astia traiesc in alta lume oricum, pentru ei online-ul este mai important decat viata reala.
Isi va da el seama la un moment dat ca vorbitul ala fara rost pe un post de muzica, va pune auditorii pe fuga si va ramane singur sa se auda, asta daca se trezeste la realitate.
Am 19 ani, pai nici nu stiu cum sa ma trezesc?
Am fost si youtuber si tik toker. Ma apucam de mixat ca am primit cadou o consola dj, mi-a placut si m-am facut dj pe unde aveau si prietenii mei acces. As continua cu drag Youtube-ul/tiktok-ul dar sunt praf la design, n-am chef/timp prea mult sa caut jocuri sa fiu si gamer ca nu as vrea doar minecraft, samp, fornite, brawl stars, etc. Sau pe partea de a invata lucruri luate de pe net. Unii se fac populari pe urma videourilor luate de pe net.
Problema e ca voiam sa ofere si alte senzatii de parca stie lumea a cui e emisiunea(nu ca nume, ci ca gen de persoana)
Dar ceva mai serios de munca, care sa-ti aduca un salariu macar, nu vrei sa faci?
Inteleg ca ce faci acum este un hobby, dar asta nu-tia duce bani d emancare, de imbracaminte, de iesit afara ca esti totusi in prag de maturitate si poate vrei si tu sa te muti cu prietena, sa pleci in vacante, sa iesi cu prietenii la o terasa vara...
Buna.Oamenii se schimba pe masura ce avanseaza in varsta.Si eu recunosc ca eram mult mai vorbareata in rolul de copil. In prezent prefer sa scriu.
,, oricat de faina e muzica si incerc sa il conving si ca e rusinos sa vorbesc. '' Pe cine sa convingi? Cred ca stii deja ca trebuie sa ai acea atitudine care sa pastreze oamenii pe frecventa, iar asta nu se intampla daca esti tacut. Poate e un semn ca trebuie sa faci altceva, nu sa continui cu postul la radio? Think about it.
Adi1987 întreabă: