anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu pot sa invat?! Sesiunea asta nu am putut invata deloc, nu stiu de ce, nu ma mai pot concentra...

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mie mi s-a intamplat sa am dificultati de invatare de pe la 25 de ani, deci depinde si ce varsta ai. Mai conteaza cat esti de obosit, ce alte probleme ai, daca lucrezi, daca apuci sa dormi suficient.
Incearca sa te odihnesti, 24 de ore nu invata nimic, iesi la o plimbare lunga si linistita, mananca ceva bun, dormi mult si apoi apuca-te cu forte proaspete. Scoate-ti alte griji din cap si incearca sa stai departe de calculator (eu il scoteam din priza in sesiune si puneam cablurile frumos stranse intr-un dulap) Mi-era greu apoi sa le despachetez si sa-l cablez si asa nu-l foloseam deloc.

7 răspunsuri:
| jahjah a răspuns:

Sunt exact in situatia ta :-| Am nevoie de calculator ca sa caut ce nu gasesc in cursuri pe Internet, dar in acelasi timp ma si atrage si ma trezesc ca fac total altceva in afara de invatat sad Am gasit totusi o solutie, oarecum... Am chemat la mine un prieten (nu de la aceeasi facultate), am oprit calculatorul, si ne-am asezat fiecare la o masa si am invatat in liniste. Si nu ne lasam unul pe celalalt sa facem altceva laughing Asa macar stai linistit si esti obligat sa inveti! big grin A functionat!

| Mo a răspuns:

POTI GASI LA FARMACIE PASTILE CU LECITINA PT TINERE DE MINTE! INCEARCA SA MANANCI MAI MULTE FRUCTE SI LEGUME PROASPETE! IN TIMP CE TOCESTI POTI RONTAII CEVA ARDEI GRAS! AJUTA MEMORIA! MULTA BAFTA!

carla
| carla a răspuns:

Aoleo...tot in sesiune sunt si eu.stiu cum e... Daca te-ai indragostit s-ar putea sa nu te concentrezi deloc, sau ai prea multe griji. Bafta oricum.happy

| Dara a răspuns:

Incearca MemoPlus. Il gasesti la plafar. Sotul meu(student tomnatic) asta foloseste si zice ca il ajuta chiar foarte bine. Nu au contraindicatii si au efect mai rapid decat lecitina.

| addflo a răspuns:

Poate ca "ti s-a acrit" pur si simplu laughing

assiris
| assiris a răspuns:

Nu te poti concentra. Dar la ce ta gandesti in acele clipe?

| andrei77_4362 a răspuns:

Daca iti place de o fata asta e motivul!
incearca sa uiti de ea!