anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu pot vorbi in engleza? Pur si simplu nu imi vin in minte cuvintele in schimb la scris ma pricep foarte bine si la fel si cand cineva imi spune ceva in engleza stiu sa traduc. Dar in schimb sa spun eu ceva cu cuvintele mele in engleza este practic o treaba imposibila laughing Ce pot face in cazul asta?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-ai engleza exersata.

| bystefu a răspuns:

E normal. inca nu esti la nivelul de conversatie. Dar nu mai e mult, cand ai sa incepi sa vorbesti o sa te minunezi de unde le scoti laughing Stiu din proprie experienta, asa e la inceput.E mult pana cand incepi sa explici ceva si vei vedea cum se leaga cuvintele big grin

| Kyttynna a răspuns:

Incearca sa iti exersezi comunicarea cu cineva care stie.

| DennisW a răspuns:

Incearca sa citesti cu voce tare texte in engleza. O sa te obisnuiesti cu folosirea limbii.

| ShamelessQboy a răspuns:

Pur si simplu cred ca încă nu a fost o necesitate pentru tine, nevoia te învață!

| RAY a răspuns:

Engleza nu are o sintaxa diferita fata de limba romana, desi nu e asa greu, trebuie sa conjungi verbe sa inveti cuvinte si sa vorbesti limba, inscriete acolo pe site

| Legion7X a răspuns:

L thought I would sail about a little and see the watery part of the world. It is a way I have of driving off the spleen and regulating the circulation. Whenever I find myself growing grim about the mouth; whenever it is a damp, drizzly November in my soul.
I find myself involuntarily pausing before coffin warehouses, and bringing up the rear of every funeral l meet.
And especially whenever my hypos get such an upper hand of me, that it requires a strong moral principle to prevent me from deliberately stepping into the street, and methodically knocking people's hats off then, l account it high time to get to sea as soon as l can.
Traducere
Am crezut că o să navighez peste tot cât de cât și să văd regiunea plină de apă/apoasă a lumii.
Asta reprezintă un mod pe care îl am de a alunga melancolia și deplasările regulate.
De fiecare dată mă simt devenind trist pe toată expresia/mutra. Oricând este o Noiembrie umedă și burnițoasă în sufletul meu.
Mă pomenesc fără să vreau/involuntar oprindu-mă în fața depozitelor de sicrie sau rămânând în spatele la fiecare înmormântare pe care întâlnesc, și mai ales când ipohindria mea câștigă atâta control asupra mea încât necesită o concepție puternic morală ca să mă împiedice de a păși intenționat în stradă și dând în cap oamenilor în mod organizat apoi, să iau în considerare momentul oportun de a ajunge pe mare cât de repede pot.

Moby Dick - The whale

Poți lua aplicația Fbreader
De pe magazin play cu care poți descărca cărți în engleza să încerci să o citești puțin câte puțin iar ce nu ști cauți pe google sau dexuri britanice și tot așa până vei traduce lucruri complexe.
Iar dacă vrei să descarci audio pentru a asculta în căști uite aici
https://archive.org/details/librivoxaudio
apoi cauți titlul cu autorul pe aplicația FBreader și poți chiar descărca cartea care va fi identică cu conținutul audio de pe siteul https://archive.org/details/librivoxaudio