Poza mea este o acuarela dupa o fotografie a mea cu multi ani in urma deci...sint eu. bine ai punctat. daca nu-ti pui poza pune un peisaj, o floare... dar nu vedete chioar daca iti pastrezi anonimatul indiferent din ce motive. oameni cu functii importante nu cred ca stau pe acest site prea mult timp /zi.
Paih dk eu pun o poza la av cu Miley asta inseamna k o ador! Si decat sa pun o poza cu mine sau cu un peisaj -->blah-blah
Eu niciodata n-am pus poze cu altceva si altcineva, pentru ca....imi place cum arat )) Nu-s narcisista dar prefer sa fiu EU decat o simpla poza cu o persoana de oriunde ar fi...chestia asta e asa de lame...
De ce nu ne punem o poza cu o banca? sau cu o persoana pe care nu o cunoastem?(in afara de miley) pentru ca sunt poze banale, plictisitoare si nimeni nu sar uita la ele sau le-ar admira nu sunt in potriva pozelor cu mine imi place de mine dar daca nu sunt fantastice sau sa iti sara in ochi(nu ma refer la lucruri sclipitoare sau roz si colorate) dar daca poza aia cu miley este frumoasa ce ai in potriva? si sa stii ca esti urata si nici nu cred ca esti tu
Teodoragnis întreabă:
anonim_4396 întreabă: