| petroneladiva882882 a întrebat:

De ce oamenii saraci fac copii multi si nu are grija de ei?

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

„si nu are"
Și nu au grijă de ei.

| petroneladiva882882 explică (pentru darrio2007):

Stiam si eu, am pus asa sa vad ce destept ca tine vede

| darrio2007 a răspuns (pentru petroneladiva882882):

Ar fi bine sa fii mai politicoasă.
Ai scris așa pentru că așa știi.

Nu merita, nu castigi nimic din asta!

Doar tu, putin respect de la utilizatorii TPU.
Dacă oferi si tu acelasi lucru.

Nu am jignit pe nimeni, voi raspundeti rautacios

Ai jignit dar subtil. Nu crede că m-am născut ieri.

Si voi m-ati jignit subtil

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Incearca sa nu mai jignesti userii! Poti sa ramai fara cont.

| petroneladiva882882 explică (pentru Salontanul):

Ti se pare ca am jignit pe cineva?

| Salontanul a răspuns (pentru petroneladiva882882):

Uita-te peste raspunsurile sterse! Vezi sus in dreapta!

| petroneladiva882882 explică (pentru Salontanul):

Observ ca te-ai uitat tu?

| RoCkKiD a răspuns:

Nu are treaba doar cu saracia, in general este o combinatie de saracie, lipsa de educatie si religiozitate.

Din cauza saraciei nu isi permit metode de contraceptie.
Din cauza educatiei e posibil sa nu stie ca exista metode de contraceptie sau ca un copil are nevoie de mai mult decat de apa, un pat si mancare.
Din cauza religiozitatii au impresia ca orice tine de contraceptie e pacat sau ca sarcinile vin din cer nu in urma sexului.

Povestea e mai lunga dar sa zicem ca asta e varianta pe scurt.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

- Lipsa educatiei (ca in cazul tau)
- Nu cunosc metode contraceptive, nu au acces la ele.
- Nu ajung la medic, macar medicul de familie sa le spuna despre metodele contraceptive.
- Le place procesul
- Viol. In cazul multor femei din medii defavorizate, sexul nu este o alegere. Este viol. Dar nu se vorbeste nicaieri despre asta.
Interesati-va: exista mame cu 10 copii, fugite cu tot cu copii prin cine stie ce colt de tara, incercand sa scape de un sot betiv si violent. Uneori sotul e la puscarie pentru violul altor fete.

| Kufu95 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu mai îi spune nimic, că ea acum aproape două săptămâni întreba că dacă este în regulă să adopte copii ca să îi trimită la cerșit.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Crezi ca te urci pe undeva cu remarcile astea?

| petroneladiva882882 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Aspect* și da, ma urc unde sus, unde tu nu vei ajunge niciodata, kiss

| Furnicuta000 a răspuns:

Am auzit o poveste cum ca un barbat ii tot ducea alimente si haine unei femei cu 9 copii singura si la un moment dat a intrebat-o de ce a ajuns sa aiba 9 copii si ea a zis ca abia acum la 30 ani a aflat ca exista prezervative.
Sunt multe motive. In primul rand oamenii nu au educatie, nu stiu sa se protejeze, ei cred ca un copil e un dar divin ceea ce poate fi adevarat dar in realitate o femeie fertila tanara poate face copii foarte des dpdv biologic. La tara femeile nici nu prea au un cuvant de spus si cand barbatul vine cu chef de...ele trebuie sa se supuna ca altfel iau bataie si uite asa se trezesc cu cate un copil in fiecare an, copil pe care il pastreaza pentru ca majoritatea oamenilor saraci sunt si crestini si nu concep sa faca avort si sincer nu cred ca i-ar ajuta niciun medic sa faca asta. Dar nu se intampla numai in Romania ci in cam toate tarile sarace, oamenii saraci au multi copii si oamenii mai educati si mai instariti 1-2 sau deloc

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Furnicuta000):

Iar statul nu are nici un interes sa imparta prezervative in mediul rural, pentru ca de acolo iese masa de alegatori usor de manevrat.

Cred ca si Biserica ar putea sa se implice. E preferabil sa imparti prezervative decat sa tot faci avort. Ne place sau nu, in Ro avortul e metoda contraceptiva pentru cele care n-au auzit de prezervativ.

| Cipi1212 a răspuns:

Așa sunt ei. Au pantalonii rupți in fund dar au multi copii

| Kufu95 a răspuns:

Din cauza nivelului de educație, atât au înțeles ei că trebuie să facă în viața asta. Să se gândească cu ce îi întrețin, nici pomoneală să le treacă prin minte, unii îi trimit la cerșit sau dau vina pe stat, de parcă are cineva obligația să aibă cineva grijă de copii lor. Nu zic și statul trebuie să contribuie, dar acești oameni efectiv nu se gândesc și la consecințe.

| eliancodrut a răspuns:

Prostii ca tine de ce s-ar mira daca nu ar exista si asa ceva?

| petroneladiva882882 explică (pentru eliancodrut):

Pai de ce te miri ca existi?

| petroneladiva882882 explică:

Intrebarea eu am pus-o, tu ai ales sa raspunzi, deci unde e prostia?

| petroneladiva882882 explică:

Doamne, cu cine vorbesc pe acest site...

| whiteoff a răspuns:

Pentru alocatie!