| justme4yours a întrebat:

De ce oare suntem orbi la ceea ce se intampla in fata noastra?

9 răspunsuri:
| justme4yours explică:

Ma refeream pe plan emotional, stiu ca n-am fost clara de la inceput dar clarific acum : era vorba de lucrurile importante din viata de care iti dai seama prea tarziu

| anonim_4396 a răspuns (pentru justme4yours):

Pai daca iti dai seama ceva mai tarziu, nu inseamna ca esti orb. Inseamna ca ai mintea lenta rolling on the floor

| justme4yours explică (pentru anonim_4396):

N-o mai lua la propriu laughing

| MineIsLikeABridge a răspuns:

Pai fiindca creierul da atentie doar la ceea ce lui i se pare nou, la obiectele obisnuite, cu care esti tu obisnuita nu mai acorda multa atentie, de obicei un om nu poate fii perfect atent la 2 lucruri, chiar daca un lucru este in treapta lui si altu in stanga lui ex: mainile, asa se intampla si in anumite relati omenesti, cand esti obisnuit cu un favor nu ii mai dai atentie fiindca creierul tau il percepe care pe ceva obisnuit care nu te pune in pericol, bf, sper ca am zis ce trebuia, fiindca intrebarea nu era clara big grin, bft

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce se intampla in fata noastra?

| ConducereaLumi a răspuns:

Hay... asta se intampla pentru ca suntem distrasi de alt cv cum a spu "Wa5" se intampla cv si tiai pierdut gandul asa fac cu taicamiu cand in cere carnetu de note straight face schimb subiectul si gt.

| roxana004 a răspuns:

Pentru ca suntem prea ocupati sa ne facem planuri si uitam sa ne traim viata.