La prima vedere tu o să atragi doar fetele din punct de vedere fizic, adica cine te place fizic și cam atât. Pt ca daca nu ești vorbăreț nu ai cu ce sa le atragi
Depinde,uneori vorbesc de nu mai mă opresc dar așa este! Fetele daca sunt tăcute sunt plăcute oricum daca arata așa hot ca tine dar a fi cuminte nu înseamnă neapărat a fi și tăcut, nu e o regula! La mine anxietatea e problema că nu sunt eu așa de anost, de tăcut.
Sa îți pap eu zâmbetul ăla sublim, nu poți schimba poza? M-am indragostit lulea de zâmbetul tău, of, ce ți-aș mai face te pup fata minunata
Cui? Lui feblețea mea deea?
Nu pot sa o iau tare, am o slăbiciune pentru fetele frumoase, deși nu știu dacă ea e cea din poza. Oricum are dreptate, cu in mut nu ar sta nimeni
Sunt chiar foarte de treabă.
Ai mai intrebat asta:
"De ce un om este tăcut? Care-s cauzele? Poate deveni extravertit? Daca da, cum?
Ce sfaturi îmi dați sa devin foarte vorbăreț?".
Ti s-a raspuns.
Solutia nu e sa vorbesti mult si prost de exemplu ci sa fii receptiv, sa ai informatii, sa spui lucruri interesante sau placute. Sa fii sociabil. Se poate invata si asta. Sa ai cativa prieteni, sa iesi in diferite locuri unde se socializeaza si te poate observa o fata chiar daca esti tacut, poti fii doar misteriosul care se deschide doar in fata apropiatilor si in zona lui de confort. Este fals cand spui ca fetele prefera cocalarii, sau batausii. Doar daca sunt si ele din aceeasi speta. Fetele vor baieti normali,, sociabili, placuti, relaxati e normal ca acestia sa aiba succes la fete, sunt mai abordabili si stiu si ei cum sa abordeze o fata. Daca esti tacut, introvertit nu inseamna automat ca esti cuminte ci poate insemna doar ca nu ai abilitati de comunicare, de socializare, e greu sa cunosti fete daca nu comunici cu ele. Eu as sugera sa mergi la un psiholog, poate timiditatea ta are alte cauze
Ca sa fii vorbăreț trebuie să vorbești? Ca sa fii tacut trebuie sa taci? Daca vrei sa te placa o fata trebuie sa nu o placi? Daca vrei sa nu te placa o fata trebuie sa o placi?
Un introvertit nu poate fi așa ușor extravertit,e totuși o deviere de comportament,nu toți ne naștem fermecători,sociabili,deși specia noastra așa sa perpetuat datorită interacțiunii sociale și a iubirii. Persoanele tăcute in general nu sunt plăcute pentru ceea ce sunt ele,nici familia uneori nu tolerează așa ceva,adică te discriminează, zice că ești prost, așa e la noi prostul te face prost, hotul te face hot, și prostii de multe ori îl cred pe hot nu pe victima.