Acest articol iti v-a da ce iti trebuie:
http://www.newgirl.ro/lacrimile-minune/
Pa, pa!
Persoanele se impart in doua categorii: cele care plang foarte repede si cele despre care se spune ca au un suflet de piatra si o personalitate puternica deoarece nu sunt vazute ca risipesc lacrimile. Dar cand procedam corect, atunci cand varsam lacrimi cu orice ocazie sau cand nu ne lasam prada sentimentelor?
Dvs. din ce categorie faceti parte? Din categoria persoanelor care plang usor cand se afla in fata unor evenimente incarcate emotional, cum ar fi: nuntile, petrecerile aniversare, prima zi de scoala a copilului sau anunturi umanitare precum strangerea de fonduri pentru cainii fara stapan, sau din cea de-a doua categorie, a persoanelor care nu isi amintesc cand au plans ultima data.
Categoriile prezentate mai sus au doua caracteristici comune:
- persoane care plang usor sau rar, dar carora le place sa se manifeste in plublic, reusind astfel sa impresioneze si sa-si faca aliati persoanele de fata.
- persoane care plang usor sau rar, dar care nu doresc sa fie privita cu compasiune si mila de nimeni, nici macar de membrii familiei.
Actiunea de a plange nu este specifica doar femeilor, sau persoanelor care construiesc masa populatiei, ci de-a lungul timpului oamenii au vazut lacrimi de antrenori, politicieni, care cu intentie sau fara, cu motiv sau fara au varsat lacrimi in fata lor. Chiar daca pentru persoana in cauza aceasta actiune implica o relaxare emotionala, in fata a milioane de spectatori si telespectatori poate deveni o arma cu doua taisuri, deoarece, oamenii pot naste atat sentimente pozitive cat si negative.
Dar ce secret ascund lacrimile? De ce unele persoane plang usor iar unele mai mult? Care este tratamentul general valabil pentru alinarea tuturor lacrimilor?
Cu toate ca pana in prezent sute de studii care avut ca tema "lacrimile" sau "actiunea de a plange", din pacate cercetatorii nu pot oferi raspunsuri tuturor intrebarilor legate de aceste teme!
Si un raspuns mai inteligent: Ca sa intrebi tu! (mi-a luat aproape 15 min sa scriu; am facut basici la degete; funda?)
Vezi aicia ai toate informatiile http://www.sfatulmedicului.ro/......crimi_5689
Lacrimile emotionale reprezinta un mod de recuperare dupa un eveniment stresant. Practic, prin lacrimi eliminam toate substantele chimice toxice care s-au produs in organism din cauza supararii.
Plangam cand suntem tristi datorita faptului ca corpul nostru se manifesta intr-un anumit fel la anumite sentimente, reactioneaza in diferite feluri, putem plange si de bucurie.
Exista doua posibilitati atunci cand esti trist ori plangi si te descarci de toata negativitatea sufleteasca ori aduni multa durere in suflet pana te inbolnavesti groaznic.
fundita?
Nu plang cand sunt trist, curg lacrimi din capu celor ce ma enerveaza cand sunt trist
Este o emotie puternica care te apasa.De aceea se formeaza lacrimile.Nu le poti stapani.Prin plans te eliberizi de ceea ce te framanta.
Bună.
Plângem ca să ne descărcăm. După mult stres si supărare, în corp se strâng substante chimice, si noi le "dăm afara" prin plâns.
Pa-pa