| Adriana_9241 a întrebat:

De ce profesorilor le este lene sa treaca notele si mediile in carnetele elevilor, incurajandu-i pe acestia la frauda, fals si infractionalitate?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Eu te-as intreba de ce elevilor le este lene ori nu vor sa prezinte carnetele de note profesorilor, pentru a le fi trecuta nota. Si nu-i incurajeaza, doar le usureaza "munca" de inselare pe moment a parintilor, oricum acestia afla mai devreme ori mai tarziu. Numai bine!

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dacă ăsta ar fi singurul aspect în care profesorilor le-ar fi lene, am avea cel mai tare învăţământ din lume.
Mai grav e că le e profesorilor lene să predea materia sau lene să vină la oră. Aia e mult mai grav.
În clasele I-IV, tovarăşu' învăţător îmi cerea carnetul dar din clasa a V-a şi până în clasa a XII-a nu ştiu dacă mi-a fost cerut carnetul de 4 ori iar eu l-am avut tot timpul la mine.
Oricum, mie nu-mi prea păsa căci eu nu ascundeam niciodată situaţia şcolară.
Am avut eu conflicte extrem de grave cu părinţii dar niciodată din privinţa şcolii happy.
Salut.

| anuk a răspuns:

Dar si chiar daca ar trece ei nota/ media in carnete elevilor ce elevii nu ar putea sa modifice ei apoi nota/media
si cand profesorii le cer carnetele elivilor sa treaca nota pe care au luat-o copiii spun ca n-au carnetul ca sa nu vada parintii. deci aici nu e chiar doar vina profesorilor eu zic chiar ca mai mult e vina noastra si oricum parintii afla pana la urma.
pa pa

| Libelle a răspuns:

Sunt si ei oameni.
Ti se ia sa semnezi 30 de carnete pe zi.
Si cata frauda e ma?
Ce-i in catalog e sfant.nu in carnet.Ala il pieri si iti iei altu`

| Hanaemi a răspuns:

Pentru ca traim in Romania. big grin