HepHap
| HepHap a întrebat:

De ce se spune despre copii ca sunt mici si prostuti?

Răspuns Câştigător
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Pai...chiar sunt mici...literalmente.
Iar "prostuti" se refera la naivitatea lor proverbiala.
Neavand inca destule informatii despre ceea ce ii inconjoara, iau de bune spusele adultilor si cred orice.
Prostuti nu sunt in niciun caz. Dimpotriva...sunt niste mici smecheri.

12 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Doar se spune.Multi ofera adevarate surprize adultilor (placute sau neplacute)
Inteligenta copiilor din prezent poate surprinde, iar societatea apreciaza asta.Sunt cazuri in care adultii sunt mici si prostuti fara a realiza asta.Si cine le spune asta? Copiii!

leonardk
| leonardk a răspuns:

Pentru ca despre cei in varsta se spune ca sunt batrani (mari) si dusi cu pluta. (a doua si cea mai crunta copilarie)

| pepe a răspuns:

Nu toţi copii mici sunt prostuţi, o să fiţi surprinşi să aflaţi că sunt mulţi copii sub 10 ani care sunt mai inteligenţi chiar decât oamenii maturi.
Cunosc pe cineva care la 6 ani făcea programe pe calculator în Visual Basic şi Turbo Pascal.

| viatadecacatt a răspuns:

Pentru ca asta e adevarul.
Copii pana in 10 ani cam asa sunt.

| JesterRO a răspuns:

Din invidie probabil.
Eu nu stiam ca asa se spune despre copii. Cand spui prostuti te referi probabil la naivitate...ca prosti ne nastem toti. Dupa 3-4 ani depinde de circumstante si anturaj...parinti in special, pe tot parcursul vietii. Daca parintii vor sa creasca un geniu, ok. Daca nu, eu zic ca aduna informatii de la parinti care sunt adulti, deci automat nu fac sinapse asa de lent.
Cred ca din invidie se zice ca-s mici si prostuti, da.

| LiLlYAnNe a răspuns:

"Mici" se refera la aceea ca nu sunt puternici si nu sunt in stare sa se apere."Prostuti" se refera la aceea ca nu pot sa se descurce singuri in problemele personale, adica mama ii rezolva problemele.

| Himura a răspuns:

Pai mici sunt, caci sunt copii si inca nu au crescut mari, dar prostuti nu sunt sub nici o forma, doar nestiutori de ce se afla in jurul lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doar copiii? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hep, nu fi copil! Am vazut la viata mea multi copii mici, dar atat de desteptuti, incat majoritatea adultilor ar fi putut lua lectii de la ei. De ce li se spune prostuti? Fiindca adultii vor prea mult sa se "coboare" la nivelul lor si renunta la toate abilitatile lor pentru a forta apropierea, in loc sa se straduiasca sa devina modele bune de urmat. Copilul vede, copilul face. Daca parintele e micut si prostut, nici copilul n-are sanse sa fie altfel.
http://www.youtube.com/watch?v=iy_95H_Hx58

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La care copii faci referire? big grin La cei mici? pentru ca abia incep sa invete mititeii, isi incep viata si invata inclusiv din prostioarele pe care le fac happy
Bizzare, esti isteata foc happy big hug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vreau sa fiu mica! Si sa nu mai cresc niciodata! Si chiar sa fiu prostuta!
Doar se spune... mici sunt, insa sclipirile lor sunt sublime!

| onelove a răspuns:

Pentru simlu fapt ca sunt foarte naivi si iau de bun tot ce se intampla in jurul lor. Sunt intr-o perioada a varstei cand nu au destule cunostinte ca sa poata face diferenta dintre bine si rau.