In anii de liceu incerci sa te minti pe tine; in facultate te specializezi sa-i minti pe ceilalti.
Cat adevar... )))
Pentru ca vezi lumea cu ochii alti ochii, nu pentru ca ai nevoie de ochelarii si pentru ca pur simplu e perioada pubertati ceva unicat in viata, e perioada cea mai critica din viata, eu o pun la locul 2 dupa nastere ca importanta in viata, schimbari fizice dar si mintale, desi da e frumos sa iubesti
Si ce rau o sa iti mai para
Adevarat, sunt sigur ca o sa regret, insa pana la un moment dat tot o sa se termine liceul deci ar trebui sa accept situatia. Mai sunt 2 ani, deci. Oricum, nu prea cred ca o sa regret. Ce e mai fain decat sa stai 6 ore, sa scrii si sa-ti bati capul cu toate + ca nu stiu cum a fost la tine, dar la mine e ca la zoo. Deci o sa-mi convina ca scap de colegi . Si asa nu imi sunt dragi
Aha, pana ai sa ajungi la munca si ai sa stai 8-9 ore cu niste oameni pe care nu ii placi
Dar poate o sa lucrez undeva unde nu trebuie sa interactionez cu colegii de munca . Sau cu foarte multe persoane. Daca si la varsta aia mai dau de oameni imaturi si neseriosi...mai da-o naibii de treaba -_-.
Mda, poate... da muncesti 40 ani... spre deosebire de liceul care dureaza 4. O sa dai peste oameni si oameni
Multi zic ca scoala e naspa, niciodata n-a fost, este un privilegiu pe care-l apreciez foarte mult, doar gandindu-te ca inveti timp de 12 ani pe gratis si tot ce faci acolo iti imbunatateste personalitatea, te face om. Copiii din ziua de azi nici nu apreciaza ca au posibilitatea sa mearga la scoala, inainte stiti cum era...
Dar în gimnaziu cum ți s-a părut?
SI MAI RAU! (la capitoul colegi )
Asta se intampla cand esti prea cuminte -_-
Tu, fiind fata, te doare undeva. Ca tu poti sa fii oricum vrei si nimeni nu se ia de tine. Daca esti crazy si cu gura mare, nu e nimic, daca esti tacuta, serioasa, stai toata pauza in banca si nu vorbesti cu nimeni, la fel, e ok. Insa eu, ca baiat, nu. ...trebuia sa comport ca o maimuta, sa injur si sa ma iau in gura si la pumni cu toti -_-.
Pentru ca betii, fumat, destrabalare. Asa e considerata viata frumoasa in societatea moderna, trist, nu?
Mie mai frumosi mi-au fost anii de generala
, sa zicem ca atunci cand mergi la liceu esti putin mai mare, mai responsabil, poti sa cunosti un baiat, asta poti sa o faci si in generala dar in liceu e diferit, sunt multe motive dar eu recunosc ca nu mi-au placut anii de liceu nu toata lumea ii are perfecti
O zi frumoasa
Incepe adolescenta, in generala cei mai multi sunt inca copii. Deci este vorba de prima bere, prima prietena, primul chef fara parinti etc.
Anii de liceu sunt ultimii ani. Apoi urmeaza munca si iti vei aminti ce bine era la liceu cu colegii, nu aveai nici-o grija a zilei de maine.
Urmeaza facultatea, nu munca
Da, dar depinde ce fel de liceu ai urmat. Daca ai urmat liceu teoretic trebuie sa mergi la facultate. La liceu tehnologic poti sa mergi la facultate sau ramai cu diploma de meserie.
Sunt considerati cei mai frumosi ani deoarece atunci inveti mai mult, iti faci colegi mai noi, sunt ultimii ani in care mergi la scoala, urmand facultatea