Spunem "esti viata mea" din diferite motive:
- tinem intr-adevar la acea persoana si o consideram centrul universului
- mintim acea persoana doar pentru a-i castiga increderea si a face din ea ce vrem noi
- suntem influentati de povestile relatiilor din reclame/povesti/filme/carti//melodii/ seriale/etc si fara sa ne dam seama, reproducem ceea ce spun/fac personajele... credem ca simtim ceva si noi habar nu avem despre ce noi presupunem ca simtim.
Buna, pentru ca suntem limitati, pentru ca asta credem, pentru ca asta simtim uneori, fara sa ne dam seama ca inainte ca persoana respective sa apara puteam trai, deci aveam viata, fara sa putem constientiza ca, de fapt, daca persoana iubita ne-ar dezamagi, viata noastra ar merge mai departe.
Cand spui "esti viata mea" si chiar simti ceea ce spui, o faci din cauza faptului ca simti ca viata ta ar deveni un loc pustiu fara persoana de langa tine, ca ai fi atat de trist incat te-ai simti ca si cand ai fi mort (nu ca ai sti cum este sa fii mort) si ca persoana aceea este singura care te poate face fericit/a. Desigur ca este mult prea mult de spus si multi nu se gandesc la toate aceste lucruri, insa sentimentul este acelasi asa ca spunem "esti viata mea" deoarece aceste trei cuvinte reprezinta tot ceea ce am spus eu mai sus si chiar mai mult de atat. Se ridica la un nivel filosofic, daca vrei.
Be smart and take care.
Pentru ca multi oameni nu gandesc rational,de fiecare data se incep cu aceste cuvinte,si la final se termina cu: Mars din fata mea! Nu vreau sa te mai vad niciodata!
Sincer, ma simt bine ca nu am avut o relatie pana acum, pentru ca stiu ce ar urma daca as fi avut...
Oricum, daca primesti avansuri de genul asta, ignora-le si gata! Pentru ca apoi o sa regreti