Bine, eu nu stiu cui te adresezi tu aici, ca ziaristi pe siteul asta n-am prea vazut.
Ceea ce vreau eu sa-ti spun e ca e normal sa imprumuti regionalismele zonei unde locuiesti, ca nu e nimic rusinos in asta, iar forma Paste este permisa de DEX.
Nu inteleg care consideri tu ca este stilul bucurestean.
Cum a spus si Brigaela forma Paste este permisa de DEX. Daca ai si alte cuvinte/nelamuriri in "stil bucurestean" le astept.
Noi nu cred ca am criticat niciodata "stilurile" altor zone si le-am acceptat asa cum sunt.
Paste este corect
E interesant cum se trezesc unii sa faca pe lupii moralisti... Probabil cei pe care ii invoci au invatat la aceeasi scoala cu tine si dupa aceleasi manuale. Din cate vad nici tu unu ai pus de mult mana pe un dictionar iar semnele de punctuatie (impreuna cu spatiile care le urmeaza) sunt pentru tine doar niste chestii inutile pe care le mai amesteca unii prin texte.
Bună.
De ce sari la gâtul lor fără să te prezinți?
Poate oamenii sunt "smecheri" și vor să iasă din tipar. Astea nu sunt infracțiuni și nici agramți.
Fiecare vorbește cum știe și cum poate.
Cei care sunt rârâiți, sâsâiți ce le faceți? Le tăiați limba?
Da-ți dovadă de maturitate... voi, minți luminate.
Pa, pa.
Nu da cu barda pina nu citesti dictionaru (din scoarta-n scoarta) . Daca vrei iti spun eu de ce se spune Paste si nu Pasti, deoarece corect este te paste vaca daca te-nverzesti de furie
si oricum pe Evanghelie il gasesti la Primarie, silabiseste din almanahe sa descopere cum a ajuns el brawnian
Capul124LuA întreabă: