| NumaiPentruMine a întrebat:

De ce sunt atat de multi analfabeti pe TPU?

7 răspunsuri:
| alexmircescu13 a răspuns:

Aici este o particica din lumea reala. In lumea reala sunt oameni cu bun simt si jigodii, manelisti si rockeri, credinciosi si atei, nervosi si calmi, winners and losers, culti si inculti. Toate aceste categorii au acces in spatiul virtual si prin urmare pe acest site. Posteaza fiecare asa cum se comporta in viata de zi cu zi. Asta e lumea in care traim, impaca-te cu ideea!

| GiveMeYourPussy a răspuns:

Pai daca nu ar mai fi atunci de cine am mai rade? laughing) nu vezi deja ce s-a ajuns TPU? se pun intrebari proaste si fara sens.

| janvaljan a răspuns:

Pentru ca accesul la informatie si nu numai este liber pentru toata lumea deci si pentru "analfabeti"

| Cosmin_6356 a răspuns:

*mulţi. Pentru ca la fel de mulţi sunt şi în afara spaţiului virtual. Nu ştiu dacă "analfabeţi" e cel mai potrivit cuvânt, dar oricum e cel mai aproape de adevăr.

| NumaiPentruMine explică (pentru Cosmin_6356):

Ma gandesc la generatia noastra din 90` si hai sa zic ca printre prietenii din generala/liceu mai erau cateva exceptii,care greseau unele cratime,etc.Dar acum, toti copiii astia sunt de groaza, sunt exceptii aia care scriu corect.

| Cosmin_6356 a răspuns (pentru NumaiPentruMine):

Pai noi, ne jucam de dimineata pana seara afara, pe strada, jocurile copilariei, vorbeam unii cu altii, nu chatuiam. Radeam si ne bucuram in direct, nu online, acum, multi nu stiu sa scrie pentru ca tastatura e singura lor modalitate prin care socializeaza, si in cercurile in care stau online probabil ca e cool sa scrii prescurtat sau sa gasesti tot felul de abrevieri. Copii sau copiii (niciodata nu am stiut) de acum sunt o generatie de distrusi, rar mai vezi unul pe care noi sa il consideram normal, fumeaza de la 7 ani, etnobotanice, sex in bai la generala la 10 ani si faze...sad

| raluk27 a răspuns (pentru Cosmin_6356):

Pe vremea nostra era o conditie esentiala ca pana in clasa a 5-a sa inveti sa scrii corect. Ori invatatorii explicau mai bine, ori erau aplicate sanctiuni drastice. In orice caz, nu ajungea nimeni la liceu cu obiceiul de a face greseli de ortografie. Constat insa, ca prostia e molipsitoare. Multi scriu verbele la persoana 2 plural, cu cratima (ex "merge-ti"). Daca sunt foarte obosita intr-o zi, si citesc chestii de-astea, mi se intampla sa ma gandesc pret de cateva minute cum se scrie de fapt corect laughing

Întrebări similare