| aaaaaaaaaaaaa1234 a întrebat:

De ce sunt atatia oameni prosti pe site? Primesti funda doar daca le zici ceva care le convine, daca ii critici gata esti stupid!

Răspuns Câştigător
| Minty a răspuns:

Cum zicea Sadoveanu in Popa Tanda: "Omului nu-i place sa ii se ia caciula de pe cap" deci nu le place sa-i critici.Cu toate astea daca ai ceva de spus, eu zic sa nu te opresti.
Un om inteligent va lua ca atare atat criticile cat si laudele, ceilalti vor da stupid.
Nu te mai stresa atat pentru niste voturi, daca vezi ca sunt apreciati "pupincuristii" ocoleste anumite intrebari.Bafta!

20 răspunsuri:
| badaranul a răspuns:

Pentru ca este site de romani...

| AvalohAlyn a răspuns:

Sunt multi copii de 10-14 ani.Ce sa le facilaughing

| push2gl a răspuns:

Asa sunt romanii nu stiu sa aprecieze pe cineva care le spune adevarul, le place de cei care ii pupa in...

| Anytsa a răspuns:

Poate ca asa s'au nascut. Sau poate ca asa vor sa de'a impresia.

| 9999999999 a răspuns:

Iarta-ma dar, daca ai dat un raspuns corect nu inseamna ca sint prosti cind da fundita inseamna ca a fost o idee in care sau gindit bine si poate si-au dat seama ca e bine un sfat e una si o idee e alta

| emiioana a răspuns:

Pentru ca nu am ce face. Trebuie sa-si ocupe si ei timpul cu ceva.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu sunt de acord cu tine in totalitate. Nu sunt atatia prosti, s-ar putea chiar sa nu fie niciunul. Mai repede sunt prost crescuti, needucati, intoleranti si ranchiunosi. Numai bine!

| Gizăz a răspuns:

Nimănui nu-i place să-i fie furată căciula de pe cap. De asemenea cu cât ești mai cretin cu atât ești mai arogant de obicei și convins că ai dreptate.

Răspuns utilizator avertizat
| aaaaaaaaaaaaa1234 explică:

Ma doare undeva daca primesc sau nu funde, sau voturi! Doar ca mi s-a acrit de atata prostie pe aici! Ca is copii nu e scuza. Ei ce nu isi dau seama ca is prosti?straight face La ei singura parere corecta e cea care e la fel cu a lor? d'oh...

| andra1998_8369 a răspuns:

Deoarece majoritatea sunt blonziilaughing)

| EuSiCuMine a răspuns:

Pai cam asa e acest site. pentru a primi funda trebuie sa ajuti acea persoana cum poti tu mai bine si poti primi si voturi bune. Dar, daca scrii ceva doar asa sa te afli in treaba sau critici anumite intrebari normal ca persoana respectiva iti va da un vot neplacut deoarece nu ai ajutat-o cu nimic. doar ai jicnito :*

| heise a răspuns:

Nu sunt prosti, doar nu-si dau seama. Nu le convine o chestie, nu o tolereaza, asa ca mai mult ar da funda si ar multumi celui care ii zice numai lucruri de bine. Asa sunt oamenii... mai ales copii cuprinsi intre varste de 9/10 si 13 sau 14 ani (acum e faza de mentalitatea si de educatia primita). Nu stupid, ci cineva care nu-i convine lui. Si nu e chestia ca suntem romani, daca alti romani fac tara de ras, nu inseamna ca toti sunt la fel sau mai stiu eu cum, ci sunt si in alte tari copii "problema" (intelegi tu la ce ma refer).

| prye a răspuns:

Frate,vezi-ti de treaba ta! Daca critici pe cineva normal ca iti da vot "stupid" si cu ocazia asta rog stafful sa mai puna inca o categorie "cretini inculti" si tu ai lua cele mai multe voturi,deoarece jignesti oamenii, chiar tu ai spus-o "daca ii critici gata esti stupid!"

Daca vrei sa il critici, il critici pe mess/facebook/netlog/etc

@prye
Esti prost happy Ii critic daca am motivehappy

| prye a răspuns:

@silviu
Tocmai ce ziceam...nu meriti sa fii om

@Prye
Frate,vezi-ti de treaba ta!
Am pus o intrebare, nu-ti convine nu raspunde, nu esti buricul pamantului sa imi pese de opinia ta!

Daca critici pe cineva normal ca iti da vot "stupid"
Ai auzit de critica constructiva? Nu cred!

si cu ocazia asta rog stafful sa mai puna inca o categorie "cretini inculti" si tu ai lua cele mai multe voturi,
Sari cumva la gatul meu? cu ce drept ma faci tu cretin incult?

deoarece jignesti oamenii, chiar tu ai spus-o "daca ii critici gata esti stupid!"
Critica constructiva=Critica din aia care te invata unde ai gresit, insa unii nu vor sa invete. Exact cum faci si tu!

Nu merit sa fiu om pentru ca nu lingusesc lumea? Du-te si te culca! De cate ori sa iti explic ca esti prost?
Asta e opinia mea, nu-ti place, da-te cu capul de pereti! Am dreptul la exprimare. happy
O seara placuta in continuarehappy

Daca vrei sa il critici, il critici pe mess/facebook/netlog/etc

| andreea_3839 a răspuns:

Au si ei rostul lor, in viata daca nu ar fi am fii singuri pe pamant

| MIA_9955 a răspuns:

Pentru ca asta e adevarul, daca vrei ajuta cu un raspuns bun, daca vreo sa iti bati joc de intrebarea altuia mai bine inchide gura! stii u la ce ma refer!big grin

| gaby37 a răspuns:

Ce ma amuza prostia ta