Nu există generația covid. Sau dacă ar exista, care să fie minimul și maximul de vârstă? Pentru că oricine spune că ar exista generația covid, automat face și el parte din această categorie/generație deoarece trăiește în acest timp.
O generație nu se referă doar la tineri/adolescenți, ci și la copii mici și la bătrâni -la toți aceștia care sunt încă în viață.
Și dacă ar fi vorba de școală, atunci elevul trebuie să treacă prin toată școala: de la anul 0 (adică să aibă 6ani) și până la facultate ca să se poată vorbi despre o generație de școală.
Te frustrezi prea tare băi omule, și eu am absolvit acum o facultate și nici nu m-am gândit vreodată că sunt mai prejos decât restul pentru că am făcut un semestru online și probabil încă un an online. îți bați capu cu toate prostiile
In primul rand ai grija cum vorbesti daca tot comentezi.
Si binenteles ca nu ma consider mai prejos decat nimeni. Mai prejos vor ceilalti sa para ca suntem, se vede pe fata si tonul vocii lor atunci cand spun "generatia covid". Si fix asta incerc sa evidentiez, ca nu exista "generatia covid".
Mi-ai confirmat că ești mega frustrat cu răspunsu ăsta vezi să nu-ți plesnească venele de la atâta frustrat pe tot ce vezi pe net, baftă.
Si tu mi-ai confirmat din prima ca iti lipseste educatia si nu numai. Si tie si tuturor celorlalti plozi care isi dau cu parerea despre oameni pe care nu ii cunosc personal. Dar aia e, din spatele tastaturii si a monitorului toti aveti curaj.
Te simti afectata si incerci sa te razbuni prin a da voturi?
Tu esti ala care se "razbuna" prin voturi, dandu-mi "nefolositor" si "eronat" la un raspuns inteligent si folositor. Daca ai primit vreun vot de la mine cumva, sa stii ca tu chiar ai meritat votul respectiv.
Si stai calm ca nu ma afecteaza pe mine un neica nimeni de pe TPU.
@NietzcheUratSiCretin, acum ce faci? Ma votezi cu contul fake? Ce tare ca ai mai multe conturi.
Dar cam asta sunt copii care au prins chestia asta.Toata generatia care a prins cursuri online, e generatia 'covid' cum spui tu.Si exista, nu e un nume rau, e doar o aluzie la faptul ca in sfarsit, se poate face cursuri online, inainte? erau cumva online cursurile? Nu as prea crede.
Dar pana la chestia asta nu a facut nimeni cursuri online.
E nedrept sa se spuna "generatia covid" unor elevi/studenti pentru o perioada atat de scurta de cursuri online.
Macar de ar ramane scoala online definitiv! Ca sa nu mai fim luati de prosti degeaba.
Nu e nimeni luat de prost, sunt doar asocieri, cum eu fac parte din generatia celor cu cheia de gat.Nascut prin 91, asta e , am prins vremea cand erau cheile legate de gat, aveau un snur, si mereu il bagai in gura, pana ce snuru prindea un gust coclit asa... of ce amintiri.
1. Nu am alte conturi pe TPU.
2. Sa spui ca alimentele au "calorii negative" e o tampenie. Probabil ca si creierul tau are dimensiuni negative, in acest caz.
3. Constientizezi ca pui intrebari idioate asa ca le stergi de frica sa nu fii judecata, iar apoi inceri sa faci pe dura, mai, generatie covid.
"Lumea e plina de profeti, de comunisti si hipioti.O sa te invete ca nu toti sunt genii si ca tu nu poti"
Am facut scoala, liceul si primul an de facultate ca toata lumea. Si 2 luni si putin am studiat online.
13 ani contra 2 luni. Gandeste-te la asta, si dupa vezi daca e normal sa te pisi pe 13 ani de studii spunand "generatia covid".
Pai esti generatia covid chiar daca nu vrei sa recunosti si te frustreaza, asta esti, adevarul doare
Daca faceam gradinita online, scoala online, liceul online si facultatea tot online, da, eram generatia covid.
Dar toate astea le-am facut cum le-ai facut si tu (asta daca tu ai fost vreodata la scoala, desigur).
Nu exista generatia covid. Ca sa existe asa ceva, ar trebui sa facem scoala online toata viata. Noi nu am studiat online toata viata, si nu meritam sa ni se spuna "generatia covid".
Ce sa recunosc? O aberatie?
Uite ca eu iti spun generatia covid, fiindca asta esti si asta te va urmari toata viata, ESTI GENERATIA COVID
Mai bine renunti tu de bunavoie la toate drepturile tale. Nu esti mai presus de nimeni.
Ba da, eu nu sunt generatia covid, adica generatia online
Sunt grele si niste quizuri intortochiate de mi s-a bulit media de 10, dau marire cu masca la facultate cer fizic da-o dreacu de treaba, am incercat sa si copiez sa dea naiba de am gasit ceva.
Exact!
Lumea crede ca noi putem sa copiem... da de unde.
Adevarul e ca nu ai ce sa copiezi nici daca vrei.
Adevarul e ca daca te strofoci putin, ai toate sansele sa copiezi.
Da.
PineapplePizza e mai ofensiv, mi-l pun eu acum
FOARTE ADEVĂRAT! IN SFÂRȘIT UN OM CU MINTE. Asa sunt unii creștini, fac asa mare tam-tam din cauza covidu lui ăstuia. Ma întreb când au mai fost alte pandemii oamenii au reacționat la fel? Celor care nu i-au educația în serios le convine cursurile online în care nici nu faci lecții calumea și abia de înveți ceva.
Te contrazic, lectiile online sunt inregistrabile si se invata si mai bine. Fizic daca sta profu in tabla (imposibil online ca scrie in paint, whiteboard etc. digital) ramai in urma etc. Online e imposibil sa ramai in urma daca esti destept si dai Record in teams sau in ce faci lectiile online si te tot uiti pe inregistrari pana intelegi. A aparut propaganda asta deoarece... ciuciu meditatii. Inregistrarile ajung si la respectivele scoli/licee/facultati si profesorii nu pot face rasoleli, toti invata din prima, fara sa mai faca profit din meditatii.
anonim_4396 întreabă:
alexcatalin13 întreabă: