| troleibuz a întrebat:

De ce sunt unii baieti suparati ca unele femei sunt interesate de situatia lor materiala cand secole intregi au fost obligate sa se marite pentru averi?

Am zis intentionat baieti si nu barbati.

17 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Dar mi se pare normal să fie și ăsta un lucru de luat în considerare. dar nu la nivelul ca doar el să aducă bani în casă, nu, amândoi să aducă o sumă cât mai aproape de egalitate ca să nu apară discuții și fustrări. acu că el ia 5000 și ea 3000 să zicem, sau invers, e ok, mă refer la diferențe de genu el/ea ia 5000+ și parteneru minimu pe economie, mi se pare o discrepanță cam prea mare care poate duce la frustrări.

| RAY a răspuns:

Pai cand le auzi ca conteaza doar sufletul ce sa spui? ele sunt hipergame, nu simt iubirea pentru nimeni fac totul in interesul lor atat, fraieri sunt multi care botul si aia sunt suparati ca au realizat asta

| troleibuz explică (pentru RAY):

Multe lucruri conteaza. Nu doar sufletul. Nu doar banii. Sa spui ca femeile nu simt iubirea e absurd.

| RAY a răspuns (pentru troleibuz):

Eu asta cred,, tu poti crede orice doresti si considera orice vrei, vb din punct de vedere al evolutiei umane, femeile se foloseau de barbati din interes material pentru ca nu puteau sa vaneze, nu aveau potentialul fizic asa ca erau hipergame, 70% din femei baga ele divortul, femeile iti gasec pe altul imediat dupa despartire, multi barbati se sinucid, zi-mi si mie una care sa sinucis in realitate nu in povesti, dar tu viseaza in continuare

Https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S016748701630277X

Teoria economiei sexuale analizează relațiile sexuale în termeni economici și de piață.

Femeile pot oferi sex sau acces sexual exclusiv bărbaților în schimbul resurselor.

Femeile concurează prin îmbunătățirea aspectului fizic și denigrarea reputației rivalilor.

Bărbații concurează atât individual, cât și în grup pentru a acumula resurse pentru a face schimb de sex.

Deoarece bărbații pot concura ca grupuri, competiția masculină este o sumă mai mică decât femeile.

Teoria economiei sexuale analizează apariția sexului heterosexual ca tranzacție de piață în care femeia este vânzătorul, iar bărbatul este cumpărătorul, cu prețul plătit în resursele non-sexuale. Extindem această teorie pentru a analiza concursurile de același sex pe piața respectivă și pentru a elabora ideea că ceea ce vinde femeia nu este doar sex, ci acces exclusiv la farmecele sale sexuale. Femeile concurează pentru apelul sexual și pe promisiunea exclusivității (fidelitate), cu scopul de a obține un bărbat care să ofere resurse materiale. Bărbații concurează pentru a acumula resurse materiale, cu scopul de a obține un partener de sex bun. Competiția feminină include demonstrarea farmecelor sale sexuale, oferirea de sex la un preț mai mic decât rivalii, care încearcă să-și îmbunătățească bunurile fizice (de exemplu, prin dieta), și utilizarea războiului informațional pentru reputațiile rivalilor sully în timp ce își apăra propria reputație împotriva bârfelor rău intenționate. Analizăm dovezile acestor modele, inclusiv dovezi că nemulțumirea corpului feminin și modelele patologice de alimentație cresc atunci când femeile percep un raport de sex nefavorabil (adică, lipsa bărbaților eligibili). Bărbații concurează în grupuri pentru a acumula resurse, așa că bărbații văd alți bărbați nu doar ca rivali sexuali, ci și ca parteneri de coaliție. Masculinhomofobia nu este adesea legată de sex, ci mai degrabă invocă stereotipul conform căruia un bărbat homosexual nu va fi un partener de coaliție eficient. Neînțelegerile privind sexul sau exclusivitatea este angajamentul central poate complica ajustarea conjugală pentru cupluri.

Unde e iubirea in teoria aia, ca sunt curios, nu exista asa ceva

Nu ma intereseaza propaganda misogina. Eu am fost iubit de femei asa ca mi se pare absurda gandirea ta. Tu poti iubi?

"Multi barbati se sinucid."
Vrei sa spui ca barbatii sunt hipersensibili?

Argumenteaza cu dovezi

Vrei sa dovedesc ca femeile m-au iubit?

Las-o balta

De ce? Pur si simplu nu am inteles ce argumente si dovezi vrei? Prezervative folosite? Scrisori de dragoste?

Investigatia nu se face pe o singura unitate. Trebuie un intreg eșantion.

A crede in ceva e o convingere care nu necesita dovezi,nu am afirmat ca stiu,cunosc,eu cred ca femeile nu iubesc cu adevarat,dar nu afirm ca stiu asta sau ca pot dovezi asta sau ca a cunostinte despre acest fapt,cum crestini cred in dumnezeu fara dovezi, e doar o convingere atat,sau uni cred in fantome,ozn, pamantul plat, strigoi, vampiri, intelegi, fiecare crede ce vrea de stiut asta necesita dovezi pe care eu nu le am

| mentholinks a răspuns:

Pentru ca n-au inteles ca cel mai important pentru o femeie e banul, apoi scula.

| siriusblack98 a răspuns:

N-are sens intrebarea ta. Femeile sunt interesate de barbati in primul rand, nu de baieti. De baieti sunt interesate fetele, daca e sa mergem pe principiul stabilit de tine. Sunt deopotriva suparati atat in randul baietilor cat si cel al barbatilor ca partea feminina (un anumit procent doar) este interesata strict de cash si nu de persoana lor. ''De ce?'' mai are rost intrebarea ''de ce?'' Sa presupunem ca eu iti trag tie doua palme, de ce nu iti convine? Sau ca ma dau cu binisorul pe langa tine pana iti castig increderea iar apoi te scuip in fata. Din nou, de ce nu iti convine? Trebuie sa ai ceva probleme ca sa ti se para normal sa fii folosit ca si card de credit cand tu esti o fiinta vie, ai emotiii si sentimente.