| Roliii a întrebat:

De ce tinerii nu realizează ce-i războiul cu adevărat,adică ei fac glume pe seamă lui Hitler, Auschwitz, Ceaușescu, etc. Când de fapt ei nu realizează cât de nasoală era treabă pe atunci?

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ti-a facut tie ceva hitler sau?

| Radu284 a răspuns:

Nu prea inteleg care este legatura intre Ceausescu si razboi (care razboi?).
Desi am vietuit doar aproape 11 ani pe vremea lui Ceausesc, nu cred ca sunt probleme cu bancurile respective. Toata lumea spunea bancuri (ma rog, mai pe ascuns) chiar si in timpul regimului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Facand o gluma care are la baza un subiect "sensibil", precum cele mentionate de tine, se numeste umor negru, iar faptul ca te simti ofensat de aceste glume imi spune ca nu ai un simt al umorului foarte dezvoltat.
P.S.:1. Doar pentru ca stii ce s-a intamplat in timpul razboiului si ca esti capabil sa prezinti empatie fata de oamenii care si-au pierdud viata atunci, nu inseamna ca realizezi "cat de nasoala era treaba pe atunci".
2. Ceausescu nu are nicio legatura cu razboiul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce e aia durerea. si majoritatea vor sa para "cool" de aia le iese numai prostii pe gura. ce pretentii ai la ratati

| fpr139 a răspuns:

. şti, tu te axezi pe glumele făcute pe seama istoriei, deoarece o cunoşti.
Dar dacă ar fi să o luăm pe cum e lumea şi în momentul de faţă, ar trebui să nu mai existe glumă pe pământ.
Cum râdem de videoclipurile cu pisicuţe mofturoase pe. Facebook, aşa mor -N- animale la minut.
Cum glumim pe seama prostiei, multe persoane mor din cauza neştirii în diverse accidente.
Trăim într-o lume sumbră.
Ţie îţi pare rău de faptul că a fost o întâmplare exclamată, deoarece a fost istorie. Te gândeşti la chinurile îndurate de acele persoane. ok.
Dar mulţi mor în chinuri de foame chiar şi astăzi, pentru că. nu ştiu cum să îţi spun, dar stai tu fără hrană şi hidratare, hai să facem chiar o săptămână. improvizând mâncare din gunoaie, pentru a supravieţui. Îţi garantez că nu e prea comod.
. şi totuşi, ce ar trebui să facem?
Să ne punem pe plâns în genunchi? Spui despre tineri. dar fiecare glumă, maschează o parte întunecată a sa.
Constaţi că tineretul face haz de necaz, doar pentru că au trecut acele timpuri, iar acum poate se trăieşte prea bine.
Dar dacă stai să analizezi, fiecare cuvânt discutat, în fiecare zi a vieţii. îţi vei da seama că totuşi, nu eşti departe de a realiza, asemenea lor.

| MariaKTA a răspuns:

Deoarece adolescentii din ziua de azi nu au cultura generala si prefera sa arunce cu vorbele dintr-o parte in alta in loc sa gandeasca logic si mai e si efectul al de "turma" daca unul zice o chestie toata lumea preia ideea respectiva.PS:Si eu sunt adolescenta si inteleg cat de grava era situatia atunci.

| MariaXDD a răspuns:

Am tot vazut meme-uri pe net legate de Hitler ca s-a sinucis pentru ca a vazut factura la gaz si chiestii de astea. Adica in Holocaust au murit vreo 6 milioane de evrei. Pentru mine desi am 14 ani chiar nu mi se pare de gluma

| edy423 a răspuns:

Nu realizaza asta pentru ca nu au trit in acele vremuri si acum sunt crescuti in puf