Din acelasi motiv pentru care generalizezi aiurea. Nu va inteleg ma frate cu asta cu `toata lumea`. Ai venit tu si m-ai intrebat pe mine, familia mea, prietenii mei, fiecare om de pe planeta inainte sa ne incluzi pe toti? Poate cand vei invata sa nu mai generalizezi fara temei, vei invata si cat de putin relevanta e parerea altora in astfel de chestiuni.
Fac ce vreau.
E clar, o sa ajungi departe cu atitudinea asta de copil rasfatat.
Asa e
Pentru ca in ziua de azi toți sunt economiști. Nu zice nimeni ca nu se face carte acolo dar gândește-te cate mii de absolvenți sunt in fiecare an in domeniul economiei, de asemenea câte facultăți de economie sunt și la stat și la privat, de asta o mare parte dintre cei care ies de pe bancile facultății sunt șomeri. Ca sa faci o cariera in domeniul asta trebuie sa înveți, sa fii bun, nu te bazezi pe diploma de la ASE. Inainte cine făcea ASE-ul era boss, acum nu mai e...
Eu cu ASE + cunostiintele de programare pot deschide firma. Mai ales ca am obtinut rezultate la atelierul digital de la Google (te invata in general marketing).
Am si eu acel certificat de la Google, dar nu mi se pare prea util
Este util datorita cunostiintelor acumulate. Eu am invatat sa fac click-bait la video-urile de pe YTB, si de asemenea inveti cum sa obtii views pe site, sa platesti mai putin la AdWords etc.
E aiurea sa te duci sa te angajeze cu alea, cand poti avea propria ta firma/sau sa devii freelancer.
ASE nu iti prea deschide drumul... mai ales in Romania. Daca e sa o luam asa, nu prea ai ce sa faci dupa ce termini facultatea. Poate sa prinzi loc pe la vreo banca sau chestii de genul. Repet, e greu sa gasesti o meserie (si buna si banoasa) care are la baza Stiintele Economice in tara asta a noastra .
zeus24 întreabă:
anaadiaconu întreabă:
anaadiaconu întreabă: