anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce toti oamenii buni sunt batjocoriti de societate si cei rai apreciati?

12 răspunsuri:
| Oanny a răspuns:

Pentru ca lumea e cruda, oamenii buni sunt luati drept prosti.Mdah...asta e!sad

| rapa a răspuns:

Da stiu asta e

| AllysaDeea a răspuns:

Pai cred ca asta se intampla doar in romannia! mi-e rusine de oamnii astia (unii )fara personalitate si fara pic de rusine... oamnenii care isi dau cu parerea oamnii care cumpara tot in jurul lor mda asta inseamna o societate neciviliata care cauta civilizatia in toate colturile lumii si cand o gasesc nu stiu sa o implementeza... ASTA-I ROMANIA DE AZI! crying

| Evolution a răspuns:

Pentru că asta e românia.

| Analy a răspuns:

Pentru ca oameni buni sunt luati de prosti!

| d1onn5o a răspuns:

This is the word we live in, and only we can change it.

Răspuns utilizator avertizat
| sL0boz a răspuns:

Societatea din Romania e cu susul in jos laughing la noi se pormoveaza prostia si cretinii, aia care au valoare sunt aruncati la gunoi.
nu stiu ce intelegi tu prin oameni buni dar in societate trebuie sa calci lumea in picioare ca sa nu rada de tine, cel putin in Romania.

| BlkDrmm a răspuns:

Mda.Ciudate raspunsuri pana acum:-|
Pai. Ce sa zic. Traim in Romania laughing
Din pacate in ziua de azi trebuie sa fi stapan pe picioarele tale. Oricine iti poate face rau oricand. Nu este bine sa te increzi in nimeni. Mai ales in asa zisi prieteni. Este rusine ca am ajuns in halul asta.:-|Acum, si daca inveti, tot nu iti gasesti loc de munca. Sau il gasesti dar cu salariu foarte mic. Daca nu ai putin noroc, nu ai ce face.:-)

| SemnuIntrebarii a răspuns:

De mere

| matateiubeste a răspuns:

De mere !

| clauuudia a răspuns:

Sunt grupuri, cei rai au grupul lor, de care sunt susținuți și se simt speciali, de aia stau și fac pe deștepții.
Oameni buni trebuie sa rămână asa, nu sa se schimbe, deoarece la un moment dat se va observa diferenta.
Am văzut oricum prin răspunsuri numai batai de joc și chestii irelevante. Faptul ca trăim într-o tara cu un nivel de prostie și analfabetism ridicat asta nu înseamnă că toată lumea e la fel. Aceasta persoana a spus un lucru care trebuia specificat de mult, merita respect, nu răspunsuri goale și neînsemnate.